Керівник рівненської поліції Князев про журналістів, своїх дєвчьонок і про членів атестаційних комісій (ВІДЕО)

Сергій Князев про своє розуміння роботи журналістів і прес-служб
Джерело
«Четверта влада»

В понеділок 6 червня в Україні святкуватимуть День журналіста. Рівненська поліція почала святкувати його з п'ятниці 3 червня. В своєму привітальному слові очільник розповів про своє бачення роботи журналістів, про «дєвчьонок» із прес-служби і навіть встиг натякнути на неадекватність членів атестаційних комісій.

Дивіться також: Співи, бубни, баян, подарунки і фуршет: поліцейські розваги для рівненських журналістів (ВІДЕО)

Автор цього тексту був членом атестаційної комісії. Два тижні зранку до вечора на громадських засадах працював у комісії – важка психологічно напружена робота. Ввечері бувало приходив видавлений як лимон. А після цього ще доводилось працювати, або шукати інформацію про тих поліцейських, які прийдуть завтра. Спав по 5 годин. Продавці кави ж отримали від мене подвійний дохід у той час :)

Та через процес атестації, побудований поліцією і недосконалість закону, розробленого МВС тепер робота сотень членів комісій зводиться нанівець поверненням одіозних міліціонерів.

Коли в Рівному поновився перший звільнений поліцейський (в якого після рішення членів комісії не витримали нерви) керівник ГУНП у Рівненській області Сергій Князев нібито покликав на розмову членів атестаційних комісій. Ну як покликав, запросив на 15 хвилин перед селекторною нарадою в понеділок. Толкнув спіч на хвилин 7 і потім сказав – у вас є максимум 10 хвилин, що ви думаєте з цього приводу.

Що можуть встигнути сказати півтора десятка членів комісій, які прийшли на 9 ранку, за 10 хвилин? В мене склалося враження, що він просто мусив десь поставити галочку у графі «робота з громадскістю». Адже на спілкування з бабусями на прийомі громадян витрачається більше часу.

Повертаючись тоді з тієї недозустрічі з членами комісій в тролейбусі побачив молодого чоловіка зі знайомим обличчям. Він зі мною привітався і спитав як справи.

– Нормально, – кажу і намагаюсь згадати де я його бачив.

– Ви мене не пам'ятаєте? Я був у вас на комісії.

– А, точно, ви поліцейський і ще набрали дуже високі бали і ми вам поставили «2» – рекомендувати на підвищення, – відразу пригадую, оскільки таких було небагато.

– Так.

– І, що, вас підвищили?

– Та ні, там само працюю.

– Знаєте, тут зараз люди поновляються з кількістю набраних балів, що школярі більше б набрали. А у вас, пригадую один з найвищих балів був.

– Я дивуюсь чому так дехто мало набрав, що ж там складного. В мене мама вчителька, заставляла в дитинстві вчитись...

Він вийшов. Я поїхав далі. Стало сумно, що в саме той день, як повідомили про поновлення міліціонера з низькими балами я зустрів іншого – з високими.

У відео, що нижче, керівник поліції згадує того поновленого. Кпинить, що хтось із членів комісій у характеристиці цього опера написав – просто дебіл.

Правда чомусь не задумується, чому це троє переатестованих поліцейських і троє досвідчених представників громадських організацій, далеко не пересічних журналістів ОДНОГОЛОСНО визнали того опера таким, що не відповідає займаній посаді.

Але щось я заговорився дивіться короткий бенефіс Сергія Князева:

Про грамоти, співи, подарунки від міліції в поліцейській формі читайте продовження:

Співи, бубни, баян, подарунки і фуршет: поліцейські розваги для рівненських журналістів (ВІДЕО)

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте