Кращі фільми, засновані на реальних подіях

Кадр з фільму «З міркувань совісті»
Джерело
kino-na-xati.com

Фільми, засновані на реальних подіях, розповідають історії, які відбувалися насправді. І зовсім не важливо, йдеться про історичну подію чи особисту драму однієї людини. Тут зібрані кращі фільми, засновані на реальних подіях.

Про це пише My-hit.org.

Легенда про Бена Холла

Кадр із фільму
Кадр з фільму: images.filebase.ws

Жанр: бойовик, драма, вестерн, біографія.
Рік: 2016.
Країна: Австралія.
Режисер: Меттью Холмс.

Бен Холл повертається до свого життя Бушрейнджера, після того, як знову зустрічає свого старого друга Джона Гілберта. Їх банда знову в справі, і незабаром вони стають найбільш розшукуваними людьми в історії Австралії.

10 днів в божевільні

Кадр із фільму
Кадр images-na.ssl-images-amazon.com

Жанр: драма.
Рік до: 2015.
Країна: США.
Режисер: Тімоті Хайнс.

Ця історія сталася в 1887 році, в центрі сюжету молода репортерка Неллі Блай. Їй 23 роки, але вона має намір багато чого змінити і почати вона вирішила з того, щоб відкрити очі громадськості на одне жахливе місце. Психіатрична лікарня Блекуелл, розташована на острові, закрита від сторонніх очей, стала центром корупції, зловживання службовим становищем і таємних злочинів. Неллі симулює психічний розлад, щоб потрапити туди, але ось вийти за межі цих стін буде нелегко.

Людина, яка пізнала нескінченність

Кадр із фільму
Кадр YouTube

Жанр: драма, біографія.
Рік: 2015.
Країна: Великобританія.
Режисер: Метт Браун.

Фільм розповідає про життя відомого індійського математика-самоучку Срініваса Рамануджан.

День патріота

Кадр із фільму
Кадр rorypnm.com

Жанр: триллер, драма, історичний.
Рік: 2016.
Країна: США.
Режисер: Пітер Берг.

Погляд на бостонську трагедію 2013 року очами комісара поліції Еда Девіса. Два вибухи на марафонському забігу оглушили світову громадськість, але не Еда і його колег, які розгортають розшук терористів по гарячих слідах.

Королівська кобра

Кадр із фільму
Кадр: Ivi

Жанр: драма, кримінал.
Рік: 2016.
Країна: США.
Режисер: Джастін Келлі.

Правдива історія про запекле суперництво порно-продюсерів за гарячу зірку Брента Корріган. Коли молодий красень-гей починає приносити студії Cobra Video надзвичайний прибуток, з`являються мисливці, які прагнуть роздобути актора в будь який спосіб, нехай навіть кривавий.

З міркувань совісті

Кадр із фільму
Кадр: kino-na-xati.com

Жанр: драма, військовий, біографія, історичний.
Рік: 2016.
Країна: США.
Режисер: Мел Гібсон.

Медик Американської армії часів Другої Світової війни Дезмонд Досс, який служив під час битви за Окінаву, відмовляється вбивати людей і стає першим ідейним ухильником в американській історії, удостоєним Почесною медаллю Конгресу.

Вибір короля

Кадр із фільму
Кадр:www.fast-torrent.ru

Жанр: драма, військовий, історичний.
Рік: 2016.
Країна: Норвегія.
Режисер: Ерік Поппе.

Реконструкція Подій квітня 1940 року, коли Німеччина вторглася на територію Норвегії і зажадала від норвезького уряду підписати акт про беззастережну капітуляцію. Уряд в паніці подає в повному складі у відставку і перекладає відповідальність за прийняття рішення на формального главу держави – короля Хокона VII ...

Найбільш касовий фільм в норвезькому прокаті в 2016 році. Один з 9 фільмів, які увійшли в «довгий список» номінантів на Оскар.

Вуличний кіт з кличкою Боб

Кадр із фільму
Кадр: m7.namba.kg

Жанр: драма, комедія, сімейний, біографія.
Рік: 2016.
Країна: Великобританія.
Режисер: Роджер Споттісвуд.

Розповідь про те, як Джеймс Боуен, який відновлюється від наркотичної залежності і є вуличним музикантом, зустрів рудого вуличного кота. Життя Джеймса відтоді змінилося на краще.

Крейсер

Кадр із фільму
Кадр: vimeo.com

Жанр: бойовик, військовий.
Рік: 2016.
Країна: США.
Режисер: Маріо Ван Поблизу.

Літо 1945 року. До кінця Другої світової залишалися лічені тижні ... Крейсер ВМС США «Індіанополісу» доставив на американську військову базу на острові Тініан боєголовку атомної бомби. На зворотному рейді корабель торпедували японці і він пішов на дно. «SOS!» Капітана Маквея не був почутий. І живі позаздрили мертвим: палюче сонце і зуби акул, спрага і галюцинації, божевілля і пекельні муки відчаю...

Андердог

Кадр із фільму
Кадр: filmix.me

Жанр: драма, комедія, біографія, спорт.
Рік: 2015.
Країна: Великобританія, Данія.
Режисер: Каспер Барфоед.

Тренер датської збірної по футболу Рікард Меллер Нільсен намагається впровадити нову тактику гри. Футболісти не розуміють, чого він прагне. Журналісти критично налаштовані до нього. В результаті Данія не отримує путівку в фінальну стадію Чемпіонату Європи. Але влітку 1992-го року доля несподівано підносить йому ще один шанс. Данію все-таки запросили на європейський турнір замість Югославії, на яку наклали міжнародні санкції. У багажі команди – погана зіграність, внутрішні розбіжності і особисті проблеми у гравців. Але все змінюється...

Ще понад 200 фільмів, заснованих на реальних подіях, дивіться тут.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте