Депутатів, які завтра не з`являться на сесію Рівненської облради, майданівці вважатимуть співучасниками злочинного режиму

Рівненський Майдан вимагає від депутатів з`явитися на сесію облради, щоб підтримати вибір громади
Джерело
Фото Анатолія Похилюка

Рівненський штаб спротиву оприлюднив заяву громади Рівненщини, в якій від депутатів обласної ради вимагають з`явитися на позачергову сесію обласної ради. На цій сесії рівненчани хочуть легітимізувати створення Народної ради Рівненської області.

«Кожного депутата, який не з`явиться та не підтримає створення Народної ради, мешканці Рівненщини вважатимуть співучасником злочину режиму з відповідними наслідками» – йдеться в заяві.

Текст заяви:

«Мешканці рівненської області, які об`єдналися для захисту України від диктатури Януковича, звертаються до депутатів обласної ради.

Народ обрав вас відстоювати наші інтереси, і в цей доленосний час, чекає від вас активних та рішучих дій.

Народне віче вимагає від кожного депутата зректися злочинного режиму Януковича та перейти на сторону народу.

В понеділок, 27 січня о 14 годині відбудеться сесія Рівненської обласної ради. Кожного депутата, який не з`явиться та не підтримає створення Народної ради, мешканці Рівненщини вважатимуть співучасником злочину режиму з відповідними наслідками.

Закликаємо всіх небайдужих рівнян прийти на народне віче, яке розпочнеться о 12.00 та особисто проконтролювати дотримання депутатами вимог народу. Слава Україні!»

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте