Музичко закликає Авакова піти у відставку

Олександр Музичко
Джерело
«Четверта влада»

Керівник «Правого сектору Захід» Олександр Музичко на особистій Фейсбук-сторінці оприлюднив звернення від Правого сектору до в.о. міністра МВС України Арсена Авакова.

«У зв`язку з останніми подіями в Україні можна зробити висновок, що в.о. міністра МВС не справляється зі своїми прямими обов’язками, а займається лише торгівлею посад. Некомпетентність та бездіяльність Авакова може не помітити лише сліпий.

Замість того, щоб боротися з сепаратистами на території держави, він вигадує собі ворогів серед націоналістів та патріотів і хоче звести з ними рахунки. Кров, яка проливається сьогодні на вулицях Донецька, Харкова та інших міст України на його совісті», – йдеться у зверненні.

Тож «Правий сектор», зі слів Олександра Музичка, рекомендує Авакову добровільно піти у відставку.

Водночас цього звернення немає ні на особистій сторінці керівника Правого сектора Дмитра Яроша, ні на сторінці Правого сектору у Фейсбук.

Нагадуємо, Олександра Музичка Росія оголосила в міжнародний розшук. До нього має претензії і українська Генпрокуратура – його звинувачують в побитті співробітника Рівненської облпрокуратури, міліція веде відповідну кримінальну справу.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 18:42
0
1