На Євромайдані вже підтверджено 7 загиблих. Один обезголовлений, – ЗМІ

Джерело
Ілюстраційне фото із www.bbc.co.uk (АР)

Кількість жертв під час зіткнень у Києві зростає. Підтверджено інформацію про сімох загиблих. Біля Верховної Ради кореспондент ВВС Україна бачив тіло обезголовленого мітингувальника.

Трьох загиблих з вулиці Грушевського, де відбуваються зіткнення між мітингувальниками і правоохоронцями, принесли до медичного пункту у Будинку офіцерів. Про це повідомило джерело ВВС Україна в Будинку офіцерів.

«Це були троє чоловіків, один молодший, віком близько 30-ти років, двоє старших. В одного розтрощена голова, у іншого я бачив поранення в області серця», – повідомило джерело ВВС в Будинку офіцерів.

За його словами, трупи принесли до Будинку офіцерів після обіду. «Зараз там відбуваються жахіття. Весь час приносять поранених. Лікарі всі зайняті», – повідомив співрозмовник ВВС Україна.

Раніше інформацію про загиблих підтвердила народний депутат фракції «Батьківщина» Олеся Оробець.

«Три трупа в будинку офіцерів. Наших. Ще 7 при смерті. Швидкі не пускають», – написала Оробець на своїй сторінці у facebook.

Повз Верховну Раду пронесли тіло мітингувальника без голови, повідомляє кореспондент BBC Україна.

Ще про двох мертвих на барикадах біля виходу зі станції метро «Хрещатик» повідомляє «Інтерфакс». Це чоловік та жінка, на вигляд їм 50-60 років.

Міліція з'ясовує обставини і причину смерті людини в офісі Партії регіонів на вулиці Липській, який у вівторок захопили протестувальники. Партія регіонів у своєму Twitter пише, що загиблий у їхньому штабі – це співробітник господарського відділу.

Медична служба Євромайдану повідомляє про близько тридцятьох поранених у центрі Києва протестувальників. Серед поранених – фотограф Reuters Гліб Гаранич, який постраждав від вибуху світлошумової гранати.

Як повідомив нардеп Олег Канівець, опозиція принесла до ВР ще кількох тяжко поранених. Депутати звільнили їх із міліційного автозаку. У людей тяжкі травми голови, переломи рук і ніг.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте