Бідний-бідний опозиційний кандидат Олег Осуховський

Олег Осуховський на зустрічі з рівненськими виборцями, разом з Олегом Тягнибоком
Джерело
«Четверта влада»

Це четвертий матеріал із серії публікацій про п᾽ять основних, на думку редакції порталу «Четверта влада», кандидатів в нардепи по Рівному.

Перший матеріал: Підпільний регіонал від Рівного Віталій Грицак

Другий матеріал: Як рух ЧЕСНО перевірив Віктора Матчука

Третій матеріал: Хто ворог рівненського кандидата Олега Червонюка

П’ятий матеріал: Невиконані обіцянки мера Рівного

Олег Осуховський на зустрічі з рівненськими виборцями, разом з Олегом Тягнибоком, не сказав жодного звернення до мешканців Ювілейного – лише представив лідера «Свободи» і в кінці подякував. Хоча хотів щось сказати, але виникли якісь інші, очевидно, більш важливі справи. Фото порталу «Четверта влада»
Холод, скутість чи нерви?

Не будемо тут розмірковувати, наскільки доречними є спортсмени у парламенті – буває по різному. Особливо в Українських реаліях, з бійками і шарпаниною, замість законотворчості.

Перейдемо відразу до фактів з біографії кандидата від опозиції по Рівному свободівця Олега Осуховського.

Кандидат у народні депутати від ВО «Свобода зазначив у своїй декларації за 2011 рік на місці доходів лише прочерки.

Портал «Четверта влада» у жовтні 2012 року поцікавився у Олега Осуховського, хто ж утримує його та його сім’ю. Кандидат розповів, що в нього залишилися заощадження з часу зайняття професійним спортом.

Особливості української декларації зобов’язують вказувати тільки ті заощадження, які лежать в банках та інших фінансових установах. А якщо у когось із кандидатів сейф набитий баксами, то він цілком законно може про нього не згадувати і жити розкішно, вказуючи в декларації нулі.

Судячи з біографічних довідок, поданих до обласної ради , а пізніше до ЦВК, займатися професійним спортом Олег Осуховський припинив ще у 2006 році, залишивши лондонські футбольні клуби.

Вже наступного, 2007 року влаштувався оператором на автозаправці в місті Стрий, що на Львівщині.

Після роботи на заправці Олег Осуховський таки дійсно, судячи з його біографічних довідок, протягом трьох років жив лише на якісь заощадження із сейфу або кошти невідомого походження, оскільки трудову діяльність поновив тільки 2012 року.

Як власність Олег Осуховський задекларував квартиру площею 32,3 кв. м. Жодного авто.

Два роки тому в інтерв᾽ю порталу ОГО Олег Осуховський розповідав, що в нього є автомобіль Mercedes.

Також у цьому інтерв᾽ю політик казав, що кожен українець має повне право і заслуговує на те, щоб мати хороший автомобіль, гарну квартиру. Просто треба дати можливість їм заробити, розвинути себе та проявити, що відповідно – і віддячується.

Очевидно, поки що Олег Осуховський недостатньо себе проявив або ж якимось чином приховує віддяку за свою працю.

Згідно з біографічною довідкою, поданою до ЦВК, Олег Осуховський одружений, у нього дві доньки: 1997 та 2011 років народження.

Однак 2 роки тому в інтерв᾽ю порталу ОГО Олег Осуховський розповів, що його, на той час ще єдиній дочці Вікторії було три роки. Щоб уточнити цю інформацію, журналіст порталу «Четверта влада» зателефонував за номером Олега Осуховського, вказаним у біографічні довідці для ЦВК.

Після тривалих гудків слухавку підняв голова Рівненської міської організації ВО «Свобода» Олексій Бучинський.

Пан Бучинський пояснив, що в разі, якщо Олег Осуховський не може відповісти, телефонний дзвінок переадресовується на його мобільний.

Однопартієць Олега Осуховського підтвердив інформацію, надану Олегом Осуховським в інтерв᾽ю, про те, що старша дочка Олега Осуховського народилася 2007 року, а не 1997.

В декларації про доходи за 2011 Олег Осуховський не вказав дружини, зазначивши, що серед членів сім᾽ї у нього лише дві доньки.

Олег Осуховський з громадською дружиною Василиною та спільними дітьми Вікторією та Дариною. Фото з обкладинки журналу «Вітаємо» за 2012 рік

Портал «Четверта влада» поцікавився і цією деталлю біографії кандидата. Олег Осуховський пояснив, що у нього з матір᾽ю його дітей немає у паспорті штампів про шлюб (тобто за законом він не одружений, а його цивільна дружина не має всіх прав, що має подружжя, а також не зобов᾽язана вказувати свої доходи – авт.), хоча вони і проживають разом. Розповів, що з дружиною вони взяли церковний шлюб, який вважають важливішим за штамп у паспорті.

ДИВІТЬСЯ ДОСЬЄ НА ОЛЕГА ОСУХОВСЬКОГО

Політичні демотиватори по-рівненськи (41 фото)

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте