Головного лікаря Рівненського діагностичного центру затримали через 2 тисячі доларів хабара: подробиці

Романа Шустика затримали через хабар за працевлаштування в Діагностичному центрі.
Джерело
Фото з архіву Романа Шустика

Вчора, 1 червня, на хабарі затримали головного лікаря Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру Романа Шустика.

Про це, за інформацією з власних джерел, пише на своїй фейсбук-сторінці рівненська журналістка Інна Білецька.

За словами журналістки, затримували працівники Управління захисту економіки Рівненщини спільно з військовою прокуратурою.

Інформацію в Управлінні захисту економіки про затримання в Діагностичному центрі підтверджують, хоча й не називають прізвища затриманого.  

Заступник начальника УЗЕ Рівненщини Андрій Сліпченко розповідає, що головний лікар вимагав та отримав 2 тисячі доларів хабара від громадянинки за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування на посаду біолога.

– Суму неправомірної вигоди посадовець отимував кількома етапами, – розповідає Андрій Сліпченко.

–  Під час останнього траншу його затримали. Зараз проводяться слідчі які з метою встановлення кола осіб, причетних до злочину. Перевіряється причетність затриманого до цього злочину. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру.

Нещодавно Роман Шустик писав у своєму блозі про власні принципи:

«Брати приклад з кращих, бути прикладом для молоді. Ці принципи прищепили мені мої вчителі і я передаю цю науку молодим спеціалістами. Бо медицина – це не захоплення, не професія, це покликання і справа всього життя.»

ПРОДОВЖЕННЯ: Спійманого на хабарі головного лікаря Рівненського діагностичного взяли під варту: подробиці суду

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте