Головний лікар Рівненського діагностичного центру – у лікарні з підвищеним тиском

Роман Шустик вийшов з-під варти і потрапив у лікарню
Джерело
«Четверта влада»

Головний лікар Рівненського діагностичного центру Роман Шустик вийшов з-під варти. 168 тисяч 400 гривень застави за нього внесли відразу після суду.

Про це «Четвертій владі» розповіла  адвокатка лікаря Ірина Пашкевич.

Гроші  особисто внесла дружина Романа Шустика. Зі слів адвокатки, гроші збирали усією родиною, допомагали друзі і громадськість.

Нині головний лікар перебуває у лікарні через погіршення стану здоров`я. Як розповідає Ірина Пашкевич, у нього піднявся тиск до 240-ка. Адвокатка звертає увагу, що це не пов`язано з будь-якими процесуальними моментами чи загрозою взяття під варту. 

Ірина Пашкевич пояснює, що й у разі покращення стану здоров`я, Романа Шустика не братимуть під варту, адже він випущений під заставу і щодо нього не застосовуватимуться будь-які інші обмеження.

Також адвокатка розповіла «Четвертій владі», що ухвалу про обрання запобіжного заходу, а також слідчі дії, які, за її словами, всупереч вимог підозрюваного проводились у відстуності адвоката, захист буде оскаржувати.

Нагадуємо, 1 червня під кінець робочого дня працівники УЗЕ та військової прокуратури на хабарі затримали Романа Шустика.

Наступного дня йому оголосили підозру у вчиненні злочину за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У суді, під час обрання запобіжного заходу, з`ясувалося, що кошти, які, за версією слідства, були хабарем, лежали у приміщенні Діагностичного центру, до якого має доступ будь-яка особа. 

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте