Батюшка «водного» університету: як і чому керівник рівненського «водніка» скандалив із журналістами ВІДЕО

В.о. ректора НУВГП Микола Корецький – посмішка перед сценою вдавання ображеного
Джерело
«Четверта влада»

Редактор порталу ЧЕТВЕРТА ВЛАДА записалася на прийом до керівника Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП) в.о. ректора Миколи Корецького. Коли ж разом з фотографом опинилася в кабінеті керівника, виявилось, що в.о.ректора погодився на цю зустріч, щоб… вигнати журналістку з кабінету.

Журналіст ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ зателефонувала у приймальну ректора і попросила про можливість поспілкуватися з Миколою Сорокою щодо відповіді на письмове звернення з приводу його науково-педагогічного стажу.

В приймальні спрямували на помічника ректора Ірину Яцкову. Помічник повідомила, що прийом в університеті наразі веде тільки в.о. ректора Микола Корецький.

Журналіст, назвавши повністю своє ім᾽я та прізвище та повідомивши, що вона представляє портал «Четверта влада», попросила записати її на прийом. При цьому помічник попросила озвучити з якого питання. Журналіст озвучила: доля звернення до президента університету та точка зору керівництва НУВГП на внутрішні процеси з реорганізації та звільнення працівників, котрі тривають в цьому навчальному закладі.

Помічник записала на прийом і повідомила, що в разі, якщо в.о.ректора не зможе її прийняти, то вона перетелефонує і попередить.

Жодного попереджувального дзвінка з відмовою в прийомі журналісту не було. Так само пана Корецького повідомили, що прийшла журналістка і він погодився її прийняти, поки не побачив, що журналістів двоє.

Ось скільки людей прийшло у прийомний день до в.о.ректора, хіба ж можна було знайти час для відповідей на запитання журналістки?

Після цього Микола Корецький намагався вигнати головного редактора ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ Володимира Торбіча, який прийшов у якості фотокореспондента, хоча на час спроби вигнання він навіть не намагався фотографувати.

Фото і відео зйомку журналіст почав здійснювати після усного розпорядження в.о.ректора викликати міліцію. Аудіозапис журналістка увімкнула після того, як керівник університету підвищив голос і намагався психологічно тиснути.

Юридична довідка: Закон України «Про інформацію», стаття 25, підпункт 1 Гарантії діяльності засобів масової інформації та журналістів: «Під час виконання професійних обов᾽язків журналіст має право здійснювати письмові, аудіо- та відеозаписи із застосуванням необхідних технічних засобів, за винятком випадків, передбачених законом».

Основний привід, який використовував Микола Корецький: Ви прийшли на прийом з особистих питань, значить маєте бути самі, нічого не записувати і запитувати тільки те, що посадовець вважатиме особистим запитанням. У протилежному випадку – до побачення, нічого вам не скажу і говорити з вами не буду.

Позицію редакції ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ щодо цього конфлікту і позицію в.о. ректора НУВГП Миколи Корецького дивіться у відео та читайте в кінці матеріалу.

Відкритий запис зроблено у кабінеті в.о. ректора НУВГП 4 березня 2013 року. Відео розміщене в хронологічному порядку.

Микола Корецький почав фотографувати журналістіва потім обурюватись що його фотографують без дозволу, бо в робочому державному кабінеті під час прийому громадян він нібито веде своє особисте життя (відео 00 хв. 55 секунд):

Микола Корецький вважає, що прийом у керівника університету – це як у «Церкві в батюшки» (відео 00 хв. 25 секунд)

«Двадцять п’ятий раз питаю, яке у вас особисте питання» (відео 1 хв. 33 секунди): 

«Досить оцього «бігання» навколо НУВГП» (відео відео 3 хв.): 

«Ви шо думаєте, зло проходить мімо?» (відео 1 хв. 30 хв.):

«Яке особисте звернення?» – це вже схоже на мантру (00 хв. 37 секунд):

«Про «нормальних» людей, вибачення та про «у вас всі такі коментарі» (відео 00 хв. 54 секунди)

Пропонуємо бажаючим перевірити ось тут збалансованість коментарів, про які говорить пан Корецький.

Від ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ:

Після тривалих допитувань в чому причина такої неадекватної реакції з᾽ясувалося, що пан Корецький образився на редакцію сайту за ось цей матеріал про постраждалих викладачів НУВГП.

А точніше – на деякі коментарі під ним (не редакційні), в яких свояк постраждалих викладачів, ведучий місцевого радіо Костя TarantinOFF, (не криючись, навіть телефон свій озвучує) висловлює думку, що в аварії, може бути опосередковано винен в.о. ректора.

А також коментатор вживає абравіатуру ВОР (виконуючий обов’язки ректора – ред.).

В.о. ректора сприйняв це так, що нібито редакція назвала його злодієм.

Редакція визнає, що вживання цієї абревіатури коментатором може бути сприйняте як маніпулятивне (з російської вор означає злодій, а, схоже, що пан Корецький у побуті російськомовний – ред.), але коментатор не наводив жодного факту чи навіть припущення про протизаконну діяльність такого роду керівника університету.

В коментарях це не обговорювалося. До того ж редакція не обов’язково поділяє думки коментаторів і не має попередньої модерації коментарів. Тому без проблем приймає зауваження щодо висловленого в коментарях і при потребі вносить корективи. Але таких зауважень чи звернень не було.

Микола Корецький звинувачує журналістів, що він пропонував зустрітися для розмови, але журналісти це проігнорували, таким чином не надавши йому можливості висловити свою позицію.

Однак, як перевірила редакція, в.о.ректора пропонував зустрітися в п’ятницю 11-го січня 2013 року після публікації матеріалу «Рівненський «водник» лихоманить: працівників закликають писати заяви на звільнення та ліквідовують кафедри».

В цьому матеріалі викладено різні позиції, в тому числі і пана Корецького, і проректора університету Світлани Левицької.

Інший матеріал, опублікований у вихідний день з метою залучити допомогу для постраждалих викладачів університету, один з яких знаходився у критичному стані в реанімації. Було надано слово рідним і вони сказали, що вважали за потрібне.

Редакція не намагалася перетворювати матеріал про трагедію в сім᾽ї і прохання допомоги постраждалим у публікацію про НУВГП і його проблеми.

Однак в коментарях читачі обговорювали, зокрема, і проблеми університету. До того ж обговорення в коментарях достатньо збалансоване – з аргументованим висвітленням різних позицій. Після цієї публікації Микола Корецький не звертався в редакцію.

Хоча визнаємо, що варто це було зробити самим журналістам у робочий день. Що ми і планували зробити, повідомивши про це у коментарях під матеріалом. Допустили помилку, що відкладали зустріч і не зустрілися раніше. Це справді упущення редакторів.

Однак керівнику Національного університету, який останні півроку став об’єктом особливої суспільної уваги (університет), зокрема й через використання адмінресурсу перед виборами, слід бути терпимішим до критики і оцінок, які висловлюють читачі в коментарях.

Також слід бути відкритішим і прозорішим у проведенні реформувань та перетворень в університеті, який належить українській громаді і фінансується з її податків. Особливо якщо це зачіпає права викладачів і студентів. Це не просто думка редакції – це звичайні вимоги у демократичному правовому суспільстві.

ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ не зрозуміло чому було проігнороване офіційне звернення, порушуючи закон «Про звернення громадян». Закон не передбачає, що особисті образи посадовця можуть бути причиною цього.

Також в.о.ректора, як і президент НУВГП, й надалі відмовляються зустрітися і надати відповіді на суспільно-важливі запитання. Сьогодні керівництво університету вже вдається до блокування інтернет-ЗМІ в мережі ВНЗ. Такими ж методами діє комуністична влада Китаю, яка блокує неугодні інтернет-сайти.

Ми вважаємо, що професіонали мають залишати образи за порогом робочого кабінету і не вдаватися до свідомих правопорушень. Ніхто насильно на посаду керівника університету не назначає. І в обов’язки керівника входить організація надання інформації.

Ми спробували отримати коментарі Миколи Корецького, зокрема й до цієї публікації. Ось його відповідь на телефонний дзвінок Антоніни Торбіч, 19 березня, (стилістика збережена):

«Я з вами не хочу спілкуватися, поки я не вирішу свої претензії до вас у судовому порядку. Ви не притримуєтеся законів журналістської етики, ви без права оскорбляєте людей, ви порушуєте любі положення людської етики. Я не спілкуватимуся з вами поки не вирішу цього в судовому порядку, поки не принесете переді мною вибачень, поки не заберете свої слова… Я вам не вор».

Складається враження, що це вже не просто образи, а використання приводу, щоб і надалі зберігати таємничість навколо непрозорих процесів, які відбуваються в університеті.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

09 квітня 2019 в 15:34
0
Всі коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію, яку не встигли видалити чи пропустили адміністратори. Якщо у вас є докази, що наведені в коментарях факти не відповідають дійсності – звертайтесь на редакційну пошту з конкретними зауваженнями і коментарі будуть адміністровані. Разом з тим нагадуємо, що згідно із українським законодавством, ніхто не може бути притягнутий до відповідальності за оціночні судження. Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором 15.01.2015, 13:54 213.174.12.*** Головний редактор Заблокована подальша можливість коментування 22.06.2014, 09:59 46.164.166.*** Vincent А Торбіч я надіюсь в бронежилеті))) Ай я яй як негарно та не професійно зі сторони Торбічів це виглядає. Кому взагалі діла до вашого сайту? Ну попав він випадково під бан і що? А ти Володя раз вдів бронежилет і каску, взяв автомат до рук - їдь воюй, а не панти колотиш! Бо рано чи пізно хтось та викрутить рученьки за подібні речі.... 12.11.2013, 13:10 77.123.67.*** працівник Заробітну платню давайте вчасно,в мене маленьки діти істочки хочуть,а Корецький із Сорокою надумали біля своєі кафедри у 2корпусі ще і бар відкрити,і так з його кафедри смердить кавою і ковбасою завжди,чи ви не лопнете вже?ЗАРПЛАТУ ДАВАЙ ВЧАСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.11.2013, 08:23 91.209.118.*** Володимиру Викладачі розповідоють що СПРАВЖНЄ прізвище цього бригадира мало не Попандополо,і зачитуються на запоріжському форумі про його сестру - також видатний персонаж!!!! 11.11.2013, 23:07 213.174.12.*** Володимир Виборів ректора там не буде поки що. Бо Президент Сорока там справжній ректор, який має "шістку" з приставкою в.о., яка відповідатиме в разі чого. 12.10.2013, 21:47 193.200.150.*** Студент_1 Цікаво, а коли в НУВГП вибори ректора? 03.10.2013, 15:34 188.230.90.*** ххх воднік колгосп керівництво некваліфіковані бригадири 14.09.2013, 00:38 189.254.192.*** Студент Фублянах жирна свиня.....шкода що немає суду лінча... 30.08.2013, 20:40 37.55.42.*** Алла _))))))) всіх абсолютно деканів(зав. кф. керівників відділ було звільнено)!! Жодного не залишилось! Не за писанину. А тому -що нова влада все має почистити і поставити своїх людей для вдалого подальшого голосування на Вченій раді Універу за їх різні ідейки! Якщо ви поцікавитесь кількістю звільненних за пів року -офігеєте! Бо це більше 50% людей! 29.03.2013, 15:10 77.120.90.*** Степан Бандера Може самий головний сраколиз Водного Роман Зіновійович Маванчук :) 28.03.2013, 12:33 37.55.252.*** Проффесор Так це ж чудово! А хто ж тепер очолить цей славнозвісний факультет? 27.03.2013, 21:16 46.165.221.*** Аноним) Як стало відомо, було звільнено декана прикладної математики, за те, що з комп’ютерного класу прикладної математики невідомі писали коментарі на порталі «Четверта влада» , тих хто писав не знайшли, батюшка вирішив влаштувати показове покарання. 26.03.2013, 23:34 193.106.146.*** СТУДЕНТ нувгп ВИБАЧАЮСЬ за\"сраколизів\" не мені їх судити... 26.03.2013, 23:32 193.106.146.*** СТУДЕНТ нувгп Шановний пане М.Х.Корецький!!!Дайте відьповідь на питання:СТУДЕНТАМ ще довго мерзнути в навчальних корпусах та гуртожитках???(температура в аудиторіях нище допустимої норми...я мовчу вже за гуртожитки)\nХочу додати в сторону читачів:всі позитивні коментарі в сторону Корецького це діло сраколизів які йому підкоряються!Ажурналісти- на те вони є журналіти...\nнавчаюся в цьому водніку і бачу як воно,що і дочого робиться...одне можу сказати..бідні студенти...ні нормальної освіти..нічого...така в нас держава бо така влада!!!! 26.03.2013, 21:25 93.183.230.*** Проффесор Можна не шкодувати цього університету, туди йому й дорога. Якщо більше 70 % викладачів проголосували за пана Сороку на таємному голосуванні, значить заслужили на таку долю! Хоча там і до пана Сороки хватало \"наволочі\". Тільки ось не розумію, за що студенти і нормальні викладачі тепер повинні мучитись? 25.03.2013, 20:57 193.106.145.*** івріпр СУКИ\n 23.03.2013, 11:05 204.11.50.*** АнтіВОР Коштом університету ремонтують їдальні в університеті, але не все так прекрасно, команда ВОРов планує ліквідувати підрозділ громадського харчування, 50 працівників звільнити, а всі приміщення передати своїм підприємцям за символічну плату. Ось таке покращення… 22.03.2013, 22:32 195.114.145.*** гість Попередники витримали майже 7 років ,,запеклої,підлої,підступної війни,, не лише інформаційної,а ще й масу перевірок ,організованих різними методами ,,по заказу,,. А нині діючі за пів року застогнали. 22.03.2013, 22:27 77.123.3.*** Читач Ну-ну..Це вже питання інших інстанцій і служб. Але не зовсім гідно для вас,відомого \"правдолюбця\" із \"незалежного видання\". 22.03.2013, 22:16 213.174.12.*** Володимир Пані Ліля 77.123.3.***, ви, вже традиційно, або чули дзвін і не знаєте де він, або навмисно перекручуєте. Не дуже гідно, але так звично для політика. Краще б спрямовували вашу енергію на позитивні речі. 22.03.2013, 20:05 77.123.3.*** Читач І не забувають купляти собі квартири,замість офісу за грантові гроші, і заробляти брудне бабло на дешевих скандалах)) Яка благородна праця!)) Сам себе не похвалиш-ніхто тебе не похвалить)Сама скромність! 22.03.2013, 19:56 213.174.12.*** Володимир Особливо ці слова: І кождий з нас те знав, що слави нам не буде, \nНі пам\'яті в людей за сей кривавий труд, \nЩо аж тоді підуть по сій дорозі люди, \nЯк ми проб\'єм її та вирівняєм всюди, \nЯк наші кості тут під нею зогниють. \n\nТа слави людської зовсім ми не бажали, \nБо не герої ми і не богатирі. \nНі, ми невольники, хоч добровільно взяли \nНа себе пута. Ми рабами волі стали: \nНа шляху поступу ми лиш каменярі. 22.03.2013, 19:55 213.174.12.*** Володимир Нині по новому сприймається вірш Франка, який вчили ще в школі. Він писав ніби про добросовісних журналістів, громадських діячів і всіх небайдужих громадян, які своєю працею намагаються покращити життя в країні. http://www.poetryclub.com.ua/metrs_poem.php?poem=872 22.03.2013, 17:58 213.174.12.*** Головний редактор Для Громадянин | 94.248.75.*** - перед тим, як давати рекомендації, зясуйте, що таке \"оціночні судження\" і чим вони відрізняються від фактів і тверджень. Згідно законодавства ніхто не може відповідати за висловлення оціночних судженнь. Якщо одна людина вважає іншу негідником, то це її право. А якщо вона висловлюється в образливій формі, то це в першу чергу чергу свідчить про того, хто висловлюється, а не про того, хто стає об\"єктом критики. Лайку (\"матюки\") ми намагаємось прибирати. На відміну від багатьох анонімних порадників публікації на порталі підписані або редакцією, або конкретними журналістами редакції, і ми відповідаємо за свої слова. Натомість багато тих, хто тут звинувачує журналістів у всіх гріхах і зводить наклепи - це анонімні коментатори і тролі. Хай це лишається на вашій совісті, якщо вона у вас є. Каміння, яке ви кидаєте в журналістів, ми не приймаємо і воно лишається у вас. 22.03.2013, 17:27 77.123.62.*** Моя думка Братія коментуюча! не чіпайте журналістів. І Ви і вони добре знають, що нічого не зміниться. Хто ким був - той тим і залишиться (не змішувати: хто був ніким - той стане всім), проте пар трохи буде випущено. Ну та і корецькі сороки трохи задумаються - вони все ж таки люди! Чи я помиляюся? А ось студенти наші соціально не активні. Якщо не боягузи! А це вже наш мінус. Ви ж подивіться, що вони пишуть?\nНу та досить, може це я така відстала: вони дають і дають взятки (багаті ж!).а я не беру і не беру! (зарплату ж то сороки підганяють до своєї!) А журналісточки молоді та молодці. Боюсь лише ,що попаде Вам нізащо, нічого ж не зміниться: сорока корецькому око не виклює, а Вам - може. 22.03.2013, 17:00 213.174.12.*** Редактор До Дуже вчених секретарів Спецрад | 178.32.210.*** Ваш коментар є дуже цікавим, однак без додаткових доказів залишається неперевіреною, а отже - недостовірною інформацією. Якщо такі докази дійсно наявні, прошу сконтактувати з редакцією на електронку [email protected]. Інакше це залишиться розмовами в кулуарах 22.03.2013, 16:49 178.32.210.*** Дуже вчені секретарі Спецрад Матеріали так званої «дохтурської» дисертації Сороки давно перевірені фахівцями, які розуміються на вимогах Спецрад і атестаційної комісії МОН до докторських дисертацій і порядку ведення атестаційних справ здобувачів. В авторефераті «дохтурської» дисертації Сороки, науковим «консультантом з копитом» якого був Корецький, наведені сфальсифіковані, як показало розслідування, науковим \"консультантом з копитом\", відомості (майже половина статей у фахових виданнях – неіснуючі, придумані Корецьким, матеріали конференцій, що відбувалися після друку автореферату і навіть захисту тощо), що свідчить про зговір автора, наукового консультанта, спецради, опонентів (хоча автор – Сорока міг не знати і не підозрювати, бо він в цих справах «дуже далекій»). 22.03.2013, 15:45 37.54.97.*** Торбичам Торбичі. Журналісти з вас ніякі, а особливо напрям журналістських розслідувань. Матеріали не перевірені, звинувачення в матеріалах (не тільки цих)безпідставні,людей ображаєте не володіючи ніякими доказами (\"почули\", \"стало відомо\" і т.п.),- це наклепи. Складається враження, що матеріали \"замовні\". Дивно, що люди так лояльно до вас відносяться, повинні були б вже затягати по судах. Подивіться краще на себе зі сторони (не хочу ображати, але...), прийміть до уваги думки оточуючих, близьких. Ви не боретесь із цією владою та системою,а хаотично кидаєтесь зі сторони в сторону писати про що небудь, без будь-якої систематики. Якщо коротко, якщо не вмієте, не беріться, а краще виконуйте не розумову працю. 22.03.2013, 15:18 92.49.235.*** Громадянин Антоніні. За яку життєву позицію Антоніну треба поважати? Це вже бандитські розборки - НЕ БІЙСЯ РОБИТИ ЗЛО, А ЗРОБИВ ЗЛО - НЕ БІЙСЯ. Це вже занадто. Вдумайтесь про що йде мова. Вам вже так заморочили голову, що ви вже думати не можете. Ну і не дивно. Вони це можуть. 22.03.2013, 15:03 77.120.92.*** а можно Мы перешли все грани дозволенного, мы перестали верить в то, что будем жить хорошо, т.е. у каждого свои мерки, мы не получаем бесплатную жилплощадь, как было при СССР, мы сами виноваты, что построили такую страну, то есть допустили, чтобы нас обманули, а мы как стадо баранов пошли, и поверили, что демократическое общество наш удел, а нас, как называли быдлом( поляки,до сих пор, особенно).Что, ну обговорим такие нехорошие дела в Национальном университете, что измениться?Мы ностальгируем по прошедшим временем, но не стоит к ним возвращаться, вперед надо двигаться только осознавая, что поднимая наш престиж, научные исследования ( не тормозите), понятно денег не хватает, сколько молодых ребят пришло в университет?А то. что квартиры покупали, волт это должны разобраться? Вы посмотрите список очередников - и их стаж роботы? 22.03.2013, 13:59 10.179.194.66, 91.*** тролю мета застосування тролінгу — це, зокрема, відвернення уваги від гострих тем і переведення конструктивного обговорення в перепалку .ВСІ ТВОЇ ШТУЧКИ НАМ ДАВНО ВІДОМІ(дуже давно). 1)Не флудь.2)Не кради чужих ніків.3)Не ображай жінок,журналістів, авторів резонансних матеріалів. 4)Не плазуй перед різноманітним начальством 5)Забудь про \"Back in The USSR\"!:)))))))))))) 22.03.2013, 13:13 94.248.75.*** Громадянин Тролю. Я с тобой овец не пас. \nРедактору. Ще раз до вас звертаюся:\"Чому ви не виконуєте своїх обовязків адміністратора?\". Ви самі про них написали, а як виконувати, то не до вас. Тоже нічого не чуєте. Мені лякатися нічого. Я нікого не обізвав, нікому нічого не збрехав. Живу та сплю спокійно. Совість не мучить. А ви непонятки тут устроїли. Все вам не так. А ви самі хоть такі? Тепер становиться понятно, що основна причина того, що відбувається на сайті саме в вас. Просто ви організатор - ніякий, якщо таке пишуть на вашому сайті, та і журналіст- ніякий, якщо на сайті сплошна жовта преса. З цього сайту вже видно, що робити ви нічого не можете, даже організувати нормальну дискусію. А можете тільки повчати інших, та ссилатися на закони, які якоби вас захищають. Це вже всім нормальним людям набридло. Ви працюєте за принципом - не бачу, не чую, не знаю, но кажу як треба. 22.03.2013, 12:50 10.179.194.66, 91.*** Антоніні Вас не можна не поважати за таку життєву позицію.МОЛОДЦІ!!!! 22.03.2013, 12:43 213.174.12.*** Антоніна Боїшся - не роби, зробив - не бійся) 22.03.2013, 12:33 10.179.194.66, 91.*** Антоніні Вам хочуть ввести таку цензуру як в Китаї...Ви ,часом, не злякалися?:)))))))) 22.03.2013, 12:11 10.179.194.66, 91.*** тролю Тобі вже пояснювали (не раз)-твої воплі-соплі не змусять нікого писати так як хочеться ТОБІ.Щоб ти не робив, скільки компів не мінав,яких образ не вигадував -У ТЕБЕ НІЧОГО НЕ ВИЙДЕ!!!!:))))))))))))) 22.03.2013, 12:00 94.248.75.*** Громадянин Редактору. Ви все ж таки прислухайтесь що вам пишуть. Яка різниця хто, звідки пише. Ваша посада зобовязує дивитесь в суть коментарів. Читаючи коментарі to Вова та багато інших просто дивуєшся - це не коментарі, а діагноз коментаторів. Ви нічого не хочіте чути, читати. Вам же зробили зауваження щодо ваших правил,що коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором. Чому ви цього не робити? Цей сайт перетворився на сплошні образи. А ви як не бачите, не читаєте. Доходить до образ президента України, президента НУВГП, в.о. ректора, а також коментаторів, які думають не так як ви. Якщо ви не можете організувакти нормальну, ділову роботу сайту, набагато краще його зовсім закрити. Не зліть одних людей проти других. 22.03.2013, 11:52 10.179.194.66, 91.*** to Реаліст | 194.187.218.*** ТРОЛЮ, берташових земляків ображати небезпечно!!! :))))))))))) 6 лют. 2013 ... 07.02.13 11:38 рівнянка (194.187.218.***) пише: \"палішуки\", як завжди, у своєму репертуарі: \"мі вам діти, ві нам школи. І то вжє бєгом, ...\n 22.03.2013, 11:47 10.179.194.66, 91.*** to Реаліст | 194.187.218.*** Реальність така-КАПЕЦЬ ТОБІ, ТРОЛЮ!!!!:))))))))))))))) Сергію 194.187.218.*** (Він же Віктор (прихильник пана Корилкевича), він же Юля, він же АнтиПР (яка непослідовність :), він же вв ). Ну так... :) У лайні ви ...\n 22.03.2013, 11:31 194.187.218.*** Реаліст Переконаний, що сумним фіналом цього \"розслідування\" може стати те, що \"водник\" набере ще менше студентів, \"гівномети\" свою справу зроблять. Кому від цього стане краще, напевно, одним лише Торбічам, своїх дітей вони вчитимуть у Штатах, гранти доведеться відробляти упродовж кількох поколінь. 22.03.2013, 10:00 10.179.194.66, 91.*** to Вова | 213.174.15.*** ТРОЛЬ,і тут відмітився?7 бер. 2013 ... 09.03.2013, 16:16 213.174.15.*** Петренко. Антоніні Торбич - ти у своєму житті разом з Володєю хоч собачу будку побудувала? 22.03.2013, 09:50 10.179.194.66, 91.*** to Вова | 213.174.15.*** Твій флуд,\"ВИСОКОМОРАЛЬНИЙ\"?13.03.13 22:24 Степан до Ольги (213.174.15.***) пише:\nОлічка, не скигли!!! Все буде ОК!!!\n 13.03.13 23:06 1111 (213.174.15.***) пише:\nЛічнер втратив пильність...Важко відмовитись від \"швидкого\" заробітку...\n 22.03.2013, 09:18 213.174.15.*** Вова Торбічу. Хто ти такий? Чому ти так себе ведеш? Чому ти всіх повчаєш? Чому ти і тільки ти говориш правду? Чому тільки ти все знаєш і не знаєш? Чому тільки ти ведеш себе правильно? Чому тільки тобі і таким як ти все можна писати і говорити? А якщо у людини є своя думка і вона не сходиться з твоєю - це вже брехня? Чому ти маєшь право всіх судити- чи так робить , чи не так. Ти що суддя чи адвока? Я думаю, що це для однієї людини дуже забагато. Це як в анекдоті : куди мені бігти і красивому, і умному, і пушистому? \nІ ще, згідно ваших правил, коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором. Чому ви не виконуєте на своєму сайті елементарних своїх обовязків адміністратора? 90 % коментарів повинні були вже давним давно забаненені. А я забув ВЧИТИ ВСІХ деже легко. Тому спочатку найдіть соломінку в своєму оці, а потім у інших. 22.03.2013, 09:13 77.123.16.*** ПП Ваня Привіт 600-1200 грн = міс? 22.03.2013, 08:40 194.44.168.*** Читач В.О.Р. Корецький (підлиза Сороки) вже не знає де поповнити [видалено адміністатором] і вирішив за рахунок студентів та викладачів, що проживають в гуртожитках, ціна за проживання неймовірно зросла (600-1200 грн. за кімнату), причому він і його аналоги стверджують що в гуртожитках живуть не люди, а ліжко-місця. 21.03.2013, 21:53 77.123.46.*** Юрій Вау,Володимир, як у вас тут цікаво! Какие девочки! Шкода, що немає фото. 21.03.2013, 21:32 37.251.139.*** Я И кто мой друг, и кто мой враг, \nНе распознать порой никак. \nБывает, враг сослужит службу, \nА друг – шутя отравит дружбу. \nБывает друг настолько лжив, \nИ, слава Богу, что хоть жив, \nА враг, открытый и жестокий, \nНадежнее, чем друг далекий. \nИ не понять, кто враг, кто друг, \nОт друга ль, от врага ль недуг? \nГде благодать, а где порок, \nКак распознать любви порог? \nКак разорвать порочный круг, \nЧтобы понять, кто враг, кто друг?.\n 21.03.2013, 21:17 79.120.86.*** Глеб Жеглов для Вики и я| \"Простите, не признал без грима. Вы кто будете?\" Великая русская поэтесса Анна Ахметова? Ан нет - это же великий украинский поэт Антоша Чехонте! 21.03.2013, 20:55 199.48.147.*** я Вы всё равно слова и мысли не поймёте! \nВам будет интересно лишь одно – \nКопаться в чьём-то жизненном помёте, \nИ день, и ночь глядеть в зеркальное окно.\n 21.03.2013, 20:30 37.53.153.*** читач Нові цікаві подробиці з життя Миколи Сороки в соцмережах! https://vk.com/wall-26068040_8062 Рекомендую :-) 21.03.2013, 20:19 212.232.24.*** Для Віки Віка, прошу Вас не потрібно позоритися, и знущатися над російською мовою, у Вас не виходить писати вірші. У Вас не просто талану не має - Ви елементарно не володієте словом. 21.03.2013, 20:09 199.48.147.*** Вика Надоедают-обсужденья, осужденье… \nДурацких слухов, сплетен хоровод \nИ языками треплют то, что так неважно, \nЧто изменить — не смогут, что забудется, пройдёт. \nЧего-то, даже с точностью не зная, \n«Додумают», чтоб было «погрязней» \nСвоим мыслям нечистым потакая, \nРты нечистотами всё время полоская- \nСлова чтоб выходили \nИ вонючее и злей\n 21.03.2013, 19:42 213.174.12.*** Володимир Торбіч Ось тут думка українського дисидента про зміни до закону Про вищу освіту, зокрема й про законопроект нардепів Ківалова-Калетніка-Сороки: http://4vlada.com/rivne/22990 21.03.2013, 18:48 213.174.12.*** Володимир Торбіч \"Поетам\". Почитав і згадав про таких поетів - я поэт, зовусь Незнайка, от меня вам балалайка :)) Це добре, що ви свою ненависть сублімуєте у вірші. Шкода лише, що це не покращує вашого рівня розуміння проблеми. 21.03.2013, 18:42 213.174.12.*** Володимир Рекомендую для пана Корецького відеоурок про звязки з громадскістю - всього 13 хвилин: http://4vlada.com/blogs/3/22989 21.03.2013, 17:55 46.175.144.*** Віктор Для Валі | 195.37.190.***. Спавді може \"зтошнити\" від таких корецьких, яким ми віддаємо своїх дітей на навчання. 21.03.2013, 16:59 95.211.213.*** Підтримую Интригану Торбичу\n\nВызвав бурю в стакане воды, \nРаздувая из мухи слона, — \nСам дойдёшь до последней черты — \nИ за всё заплатишь сполна! \n\nТы заплатишь за сплетни и ложь, \nЗа пожар, раздутый тобой, \nЗа всю грязь, что на ближних льёшь, \nПрикрываяся борьбой. \n\nИз воды ты выходишь сухим, \nНо за пакости исподтишка \nИ за ямы, что роешь другим, — \nТы ответишь наверняка! \n\nОтношений людских минёр, \nТы плетёшь макраме из интриг — \nОтдыхает бургундский двор! \nИ чего ты этим достиг? \n\nПаутину сплетая из лжи, \nВыполняя такую «работу», \nТы чего добился, скажи? \nУважения, славы, почёта? \n\nОдного ты в толк не возьмёшь: \nВ жизни правило есть простое — \nСея ветер, бурю пожнёшь! \nИ не будет тебе покоя!\n\n 21.03.2013, 16:54 195.37.190.*** Валя Чужих привычек истребители, \nЧужих скандалов разжигатели \nЧужих кроватей подсветители \nЧужих соломинок искатели, \nЧужих скелетов рентгенологи, \nЧужих театров реквизиторы, \nЧужих страстей сексопатологи, \nЧужих религий инквизиторы, \nЧужих вестей распространители, \nЧужих костей перемывальщики, \nЧужих пороков обвинители, \nЧужих козявок ковыряльщики, \nЧужих характеров корректоры, \nЧужих семей анализаторы, \nЧужих грехов и тайн коллекторы… \nКороче, сплетники — ассенизаторы. \n/zulnora/\n 21.03.2013, 16:54 195.37.190.*** Валя Прочитала коментарі підтримуючих торбичів і мене чесно кажучи зтошнило. Пане Володимиру, а вам подобається, що ваша підтримка така слабка, непереконлива і груба?\nВи розсадник зла! І тому в мене пропозиція до всіх хто чує( зі мною поряд дівчата) чи читає мої слова. http://www.youtube.com/watch?v=Wrut3LxoyKU 20.03.2013, 21:51 77.123.46.*** Юрій Григорію | 188.120.236.*** В НУВГП є багато чудових викладачів та науковців зі світовим ім\'ям. Але є і болото, яке створює негативний імідж університету, баласт, від якого необхідно просто звільнитись. Я маю на увазі хабарників в першу чергу. А пишу я тому, що це моя позиція як людини, якій не байдужа доля НУВГП (бо там вчаться діти багатьох моїх знайомих та родичів і я знаю ситуацію \"зсередини\", як вона є насправді). А стосовно теперішньої адміністрації-мені байдуже, звільняють когось чи ні, яка структура кафедр, хто ректор чи декан-головне щоб був організований якісний навчальний процес для студентів та імідж вузу не страждав від всяких писак типу Торбіча. 20.03.2013, 21:41 213.174.12.*** Володимир Торбіч Юрію 96.47.226.***, згоден з вами у тій частині, що університет має чимало проблем і їх потрібно вирішувати. Але для нормального їх вирішення, без загострення стосунків у колективі, логічно було б, всі ці процеси проводити прозоро і відкрито. Принаймні так роблять в демократичних університетах. Щоб люди розуміли що і як відбувається і що маєте, а що буде на виході. Якщо є інформація про хабарі - проводити повноцінні внутрішні розслідування, з передачею результатів розслідування в правоохоронні органи. Якщо є роздуті штати - всім наочно це показати, разом зі шляхами вирішення. Демократизація має бути і у внутрішньому житті кафедр і факультетів, з врахуванням в першу чергу прав студентів та науково-педагогічного колективу. Хочете зробити серйозну наукову установу - слід серйозно ставитись і до викладачів, і до студентів, і до, зрештою, звязків з громадскістю - як внутрішніх, так і зовнішніх. Однак, якщо обидва керівника ВНЗ роблять все в \"тіхаря\", приймають непрозорі рішення без пояснень, ставлять \"нужних\" людей, без будь-яких конкурсів і обговорень, то яка ж це науково-педагогічна установ� 20.03.2013, 21:36 77.123.28.*** петро петрович оце дістало водників якщо почали писати один на одного. значить не все нормально в царстві. треба взятися й за інші вузи рівного пишіть, торбічі, бо не краща справа і у пустоловського і в героя україни в острозі. вища освіта в україні тріщить по швам. забагато проффесорів, а робочих професій не вистачає. я цей сайт порекомендував своїм друзям. молодці, буду читати, це не придворні газети типу вільне слово чи вісті рівненщини. 20.03.2013, 21:07 188.120.236.*** Григорій Юрій | 96.47.226.***\nТо для Вас весь колектив НУВГП це \"болото\"? Складається враження що Ви тут все коментуєте по наказу Керівництва так би мовити висвітлюєте \"позитив\".\nАбо Ви і є представником Адміністрації... і називати колег (болотом) - це нормальне явище.\nМені Вас шкода і шкода колег які з вами працюють.\n 20.03.2013, 20:41 96.47.226.*** Юрій Григорію |188.120.236.*** За пів року суттєво зменшились борги, роблять артезіанську скважину з очисткою, запущено автономне опалення. Чому ви вважаєте, що новий ректор не дбатиме про добробут? Ось пройде трохи часу, і побачимо.Стосовно звільнень і скорочень-вони вимушені, структура вузу була необгрунтовано роздута-працювало багато людей, які невідомо чим займались. В такій ситуації скандали закономірні, невдоволених дужу багато (особливо ті, хто брали хабарі). Перевірки також необхідні-ви поцікавтеся, в якому стані документація на окремих кафедрах, яке методичне забезпечення, на якому рівні читаються лекції, скільки в розкладі було прізвищ, замість яких вели пари молоді викладачі, диктуючи з книжки (я не кажу про всіх). Звичайно, все це болото потрібно звільняти, причому масово. Разом з тим, є багато викладачів, які читають на високому рівні і їм ці перевірки не страшні. 20.03.2013, 20:21 188.120.236.*** Григорій Ця влада не збиралася і не збирається грати за правилами. У них свій власний закон і правила. Будуть робити все щоб їм було добре, а про добробут університету вони навіть не думають. За пів року їхнього правління ніякого позитиву в університеті не відбулось. Тільки Скорочення, Звільнення, Скандали, Зменьшення до мінімуму ЗП, Розформування кафедр, Масові перевірки і догани, Неповага до колективу університету і.т.д.. Цей список можна довго продовжувати і наводити приклади.\nВесь колектив залякали так що на роботу люди виходять як на каторгу.\nЦе так звані позитивні змніни? 20.03.2013, 19:26 95.211.213.*** Валя Соромно дивитися на те що ви робите, Торбічі. 20.03.2013, 19:25 95.211.213.*** Валя Редактору, От злоязычия себя не уберечь. \nТак лучше сплетнями и вовсе пренебречь. \nНам подобает жить и мыслить благородно, \nА болтуны пускай болтают что угодно.\n 20.03.2013, 19:08 83.212.97.*** Глеб Жеглов «Значится так и запишем - вы не ВОР. Вы человека убили!» 20.03.2013, 19:04 77.123.62.*** Ветеран НУВГП. \"Для колеги\" Ой не КОЛЕГИ ми, а каліки. Пишете, що держава розвалюєьбся. Яка держава7 Ота, що не може зберегти ВУЗа,як Ви зазначаєте? Спасибі Вам за коментар,але дуже жаль.Я хоч каліка та не морально тому бути Вашим колегою не можу. Ваш колега - це Денис Студент. Ваші коменти - одного рівня. То ж хай над Вами не лише Сороки літають, а і вороння краче. 20.03.2013, 18:31 95.211.213.*** Володимир Зверніть увагу! Зі сторони 4влади знову загальні фрази і лозунги!!!!!!!!!!! 20.03.2013, 18:01 10.179.194.66, 91.*** Володимиру Те що на Вас нацькували стільки тролів свідчить лише про одне-зачепили Ви їх КОНКРЕТНО!!!! УСПІХІВ!!!! 20.03.2013, 17:57 213.174.12.*** Володимир Торбіч Як кажуть, \"Собаки гавкають, а караван іде\". Якщо ви гадаєте, що наклепами та нагадженням в коментарях під анонімними ніками ви змусите журналістів ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ НЕ виконувати свій професійний обовязок - я вас розчарую :)) Добра вам. 20.03.2013, 17:27 46.200.20.*** ДЕНИС СТУДЕНТ КОЛИСЬ Я ДУМАВ, ЩО ВЧЕНІ - ЦЕ СПРАВДІ ЕЛІТА. А КОЛИ ПРОЧИТАВ. ЯК ВОНИ НАКИДАЮТЬСЯ НА САЙТ ЧЕТВЕРТА ВЛАДА І ТОРБІЧІВ, ТО ЗРОЗУМІВ. ВОНИ ТАКІ Ж( ЗВІСНО, Є ВИНЯТКИ СЕРЕД УЧЕНИХ І ЦЕ РАДУЄ), ЯК І СОРОКА І ТОЙ ВЕТЕРАН, ЯКИЙ НЕ ЗАБУВАЄ ПРО РОСІЮ ТА ОРДЕНИ. мИКОЛА ВОДНИЙ ПРАВИЛЬНО НАПИСАВ, ЩО ОДНА НАДІЯ НА МОЛОДИХ УЧЕНИХ. СТУДЕНТІВ. ЯКІ ЗМОЖУТЬ ВИСТУПИТИ ПРОТИ ЛЖЕ-НАКОВЦІВ, ВІДСТОЯТИ ЧЕСТЬ ВОДНИКА. ХТО ЩЕ НЕ РОЗІБРАВСЯ, РОЗБЕРЕТЬСЯ, АЛЕ БУДЕ ПІЗНО - ВУЗ БУДЕ ПРИВАТИЗОВАНО, НЕГІДНИХ ВИЖЕНУТЬ. ОТ ТОДІ ЗГАДАЄТЕ, АЛЕ БУДЕ ПІЗНО. бАЧИТЕ,ЩО РОБИТЬ ЯНУКОВИЧ? ТАКИЙ СЦЕНАРІЙ БУДЕ РЕАЛІЗОВАНО І У ВОДНИКУ. 20.03.2013, 17:08 204.124.83.*** Володимир г а н ь б а т о р б и ч а м 20.03.2013, 17:05 96.44.189.*** C.К. ОТ ТОБІ І НА 20.03.2013, 17:03 95.211.213.*** Поважний Володимиру Торбічу, да спалила вас ваша дружина Антоніна. \"Не в той банк треба було гроші класти\". Мабуть дуже поспішали... 20.03.2013, 16:59 213.108.105.*** орлине око :) ухти - торбіч поетом задєлався :) шо не зробиш заради грошей 20.03.2013, 16:58 93.72.164.*** Колега ви такі смішні Ветеран НУВГП | 77.123.62.***\n невже ви думаєте що те що було 7о років то все було правильно.... зараз ніде не дають квартири в унів-тах, бо в універсетеі повинні бути кошти щоб їх будувати а потім давати співробітникам. Ви що не бачете що у нас держава розвалюється????\nДякуйте що хоч в такому стані зберегли вуз і прикладайте сили для його розвитку або краще не мішайте 20.03.2013, 16:55 195.37.190.*** Батько я – будівельник. закінчив колись цей університет . Зараз син там учиться. Вам я скажу так як сказав свому сину – тобі нема шо робити, як слухати цих варятів? Чи ти не бачиш до чого вони клонять? Не читай ти цю 4владу. Вони ше десяток-другий напишуть своїх однотипних тупих коментарів під різними іменами і слова закінчаться. Ти ж дивись крім лозунгів і загальних фраз, розрахованих на дибілів там нічого немає. Тобі добре зараз в унівєрі? Добре. А шо собаки збоку брешуть - на то вони і собаки. 20.03.2013, 16:54 46.200.20.*** ПОЕТ \"ЧЕТВЕРТА ВЛАДА\"-\n ЦЕ ДЛЯ НАС ВІДРАДА!\n ЯКБИ,ДРУЗІ,НЕ ВОНА,\n ВСІМ БУЛА Б ДАВНО ХАНА. \n БО СОРОКА - ЦЕ НЕ ГУРІН\n ВІН БУДУЄ СВІЙ \"БАТУРІН\".\n ХТО ДОСІ ЦЬОГО НЕ ПІЗНАВ,\n ТОЙ У ВУЗІ ЛОВИТЬ ГАВ. \n БО ЦІ ПРОФЕСОРИ ЧУЖІ,\n НАЛІЗЛИ ЗВІДУСІЛЬ, ЯК ТІ ВУЖІ.\n І ЦЕ, ЗВІСНО, НЕ КІНЕЦЬ,\n ЯКЩО НЕ УРВЕТЬСЯ НАШ ТЕРПЕЦЬ.\n ЗГАДАЙТЕ, ЯК ЗАКІНЧИВ ШЛЯХ КРАВЕЦЬ?\n ЙОГО СПРАВА ЗІЙШЛА НАНІВЕЦЬ.\n УСІХ ТАКЕ ЧЕКАЄ,\n ХТО МОРАЛЬ НА ХОЛУЙСТВО ПРОМІНЯЄ.\n РАНО ЧИ ПІЗНО ПРИЙДЕ ВЕСНА\n І ВОДНИЙ ЗНОВУ ЗАЖИВЕ СПОВНА!\n \n 20.03.2013, 16:18 77.123.62.*** Ветеран НУВГП Два слова настоящим керівникам, в минулому і авторитетних сьогоді. Ректор Степан Тихонович, Ви ж залишаєтеся радником. Невже Ви хочете, що б справа Ваших рук і Ваших колег так бесславно загинула? Та зберіть людей (і в першу чергу тих хто приніс славу інституту - орденоносців) та хай керівники нові хоч розкажуть хто вони та звідкілля. Хай хоч один студент розкаже де і яку лекцію їм читав Сорока\nчи Корецький. А може, шановний Степан Тихонович, Ви уже і забули, що були комуністом, орденоносцем, державною людиною - депутатом обласної Ради? Не вірю! Це при Вас в рік інституту (працівнмкам, а не керівникам!) давали по 20-22 квартири! А тепер студент пише, що боїться в Росію. Ну-ну? Доїхали. 20.03.2013, 16:00 77.123.62.*** Ветеран НУВГП Як сумно читати такі коментарі та користуватися чутками, що твориться у рідному \"Воднику\"! 45 років віддав інституту, академії, Націонвльному університету. А скільки ж нас іще залишилось?\nЦеж був інститут на весь СРСР! Тут вчились іноземці, ми одержали орден дружби, ми з провінціального інституту досягли таких вершин. А тепер нещасний студентик пише, що нас потягнуть у Росію. Тоді потрібні були гідротехніки, гідромеліоратори для СРСР і для України. А сьогодні ці спеціольності не потрібні ні унуверситету, ні державі. ВУЗ був технічним і очолювали його технарі А тепер хто? Четверта влада правильно ставить питання - ВУЗ очолюють не лише не технарі, а люди далекі від науки 20.03.2013, 15:57 77.120.92.*** Валєра Батюшка, включіть опалення в корпусах, ато студенти мерзнуть і не виганяйте людей за свій рахунок у відпустку...... 20.03.2013, 15:12 46.200.20.*** Микола ВОДНИЙ Уже декілька днів читаю на вашому сайті про діяльність, а правильніше - про бездіяльність керівництва \" водника\" і зі страхом чекаю вересня 2013 року. Саме тоді, коли в наш вуз прийде невелика кількість абітурієнтів, коли повністю буде знята маска з великих \" перебудовників\", якими себе малюють Сорока і К\", ми побачимо, що на старих конях далеко не поїдеш - хіба що назад у Росію. Отож, молоді вчені, студенти, ті, хто думає про завтрашній час нашої науки,мають різними способами протидіяти цій некомпетентній верхівці НУВГП. Не бійтеся створювати свої структури, піддавати гласності все, що відбувається у вузі, ми повинні викорінити з університету людей, які повністю його дискредитували в очах небайдужих рівнян. Ми маємо думати, що нас чекає напередодні 2015 року, готувати грунт під засів нового врожаю, виривати шкідливе коріння з вузівської землі. У водний повинні прийти молоді кадри, а не залетілі сороки, керівники радянської облспоживспілки, пенсіонери, яким місце - на звалищі історії. 20.03.2013, 14:56 10.179.194.66, 91.*** to колега | 93.114.43.*** В вашій \"редакції\" певно немає що робити,якщо Ви засмічуєте нет таким ось: 93.114.43.*** umnik | 94.232.209.***\\n КТО НИБУДЬ РОЗУМНЫЙ МНЕ МОЖЕТ ОБЪЯСНИТЬ, ЧТО ОБЪЕДИНЯЕТ БОКСЁРА, ФАШИСТА И ЕВРЕЯ?\n 20.03.2013, 14:50 213.174.12.*** Володимир Псевдоколезі - ви навіть не розібрались чиї там ще голоса (ще двох університетських працівників), а вже зробили висновки і викликаєтесь вчити професійно працювати? :))) Ну-ну, бачу який з вас проФФесіонал :)) 20.03.2013, 14:19 37.52.101.*** Иван Внатуре під[видалено адміністратором] 20.03.2013, 14:19 93.114.43.*** колега Редактору, Так, правильно ви підкреслили у свому коментарі, що це був особистий прийом у керівника. А Особистий прийом – це справа, яка стосується окремої особи. Ви ж зробили з цього завідомо підготовлений концерт, прийшовши з камерою, фотоапаратом, диктофоном і ще відомо тільки вам з чим. І мабуть, не одні прийшли ( як видно і чути з ваших же відео. Ви цього не сподівалися, але саме з вас зараз всі сміються! Обідно правда ? мої колеги в редакції зразу помітили ваші проколи. Дехто вам співчуває(якщо це вас втішить). Можу дещо порадити, як працювати професійніше. Але це вже якщо ви захочете. Пробачте, якщо вас обідив, але серед нас журналістів прийнято говорити правду 20.03.2013, 14:07 10.179.194.66, 91.*** to Рівнянин | 37.54.215.*** А ваші коментарі-не брудні?28.02.13 09:59 d (37.54.215.***) пише:\nСкотина він, про які моральні принципи можна говорити, коли попи як не \"говномєси\", 20.03.2013, 13:40 37.54.215.*** Рівнянин Щодо \"Водника\". Торбічі вимушені виконати брудне замовлення проти Сороки. 20.03.2013, 13:00 213.174.12.*** Редактор Для неуважних або тих, хто намагається тролити в коментах. Микола Корецький особисто порівняв прийом у ректора зі спілкуванням зі священиком. Уважніше перегляньте відео: Микола Корецький вважає, що прийом у керівника університету – це як у «Церкві в батюшки» (відео 00 хв. 25 секунд)\n 20.03.2013, 12:59 46.175.144.*** Віктор Корецький не доріс до керівника. А тим більше - університету. Крапка. І немає чого більше дискутувати. 20.03.2013, 12:01 89.187.142.*** Екатерина я не могу не присоединиться к обсуждению. люди, первая неделя поста - а вы заварили всю эту кашу. я смотрела ваше видео, где нет сказано о ком употребляется слово батюшка! Это был лишь пример. Вы говорите то, что хотели бы услышать и что есть только в вашем воображении! А со стороны это выглядит как кощунство над верой. 20.03.2013, 11:46 10.179.194.66, 91.*** to Ігор | 217.172.188.*** По-перше, ця інформація активно обговорюється рівнянами,в т.ч.-співробітниками водного, по друге,згадане слово використали в назві статті, під котрою Ви лишаєте критичні коментарі.Звісно ,я віруюча людина,але священика називаю священиком, (бо до російської церкви відношення не маю). \"Батюшка — разговорная форма обращения «отец». А также: Ба́тюшка — неофициальное обращение к священнику в Русской православной церкви\" 20.03.2013, 11:26 217.172.188.*** Ігор по-перше, мене ця інформація не цікавить. яке мені до цього діло? і доречі, я не зрозумів про кого ви питали. \nпо-друге, можна особисте питання: ви віруюча людина? Чому ви використовуєте слова, які мають велике значення для віруючого в таких статтях? 20.03.2013, 11:14 10.179.194.66, 91.*** to Ігор Ви очевидно дуже не любите журналістів 4 Влади,але добре обізнані зі справами в водному.То може Ви нам розкажете де живе \"батюшка\",котрий рівнянином став нещодавно(і скільки коштує його житло)? 20.03.2013, 11:07 212.84.206.*** Ігор to 10.179.194.66, 91.*** - ага, ось воно що. Ось що ви задумали:) 20.03.2013, 11:01 10.179.194.66, 91.*** toМикола | 77.109.139.*** мета застосування тролінгу — це, зокрема, відвернення уваги від гострих тем і переведення конструктивного обговорення в перепалку, а також один із методів нападу шляхом агресивного вкидання наклепу, компромату, чуток тощо.\n\n 20.03.2013, 10:56 212.84.206.*** Ігор Да, Микола | 77.109.139.*** ну ви і даєте! Хочете конкретні дані від \\\"4 влада\\\" Почитайте їхні статті, все вокруг да около: \\\"стало відомо\\\", \\\"ЧЕТВЕРТА ВЛАДА опитала ЗНАЙОМИХ викладачів та студентів\\\",\\\"Поспілкувалися всього з п᾽ятьма викладачами\\\",\\\"ЧЕТВЕРТА ВЛАДА поспілкувалася також з чотирма студентами\\\",\\\"ЧЕТВЕРТА ВЛАДА поспілкувалася і з двома колишніми студентками \\\", - так, дійсно надзвичайно точна і достовірна інфомація може бути отримана від двох студентів і знайомих викладачів 20.03.2013, 10:51 10.179.194.66, 91.*** toМикола | 77.109.139.*** Цікаво,Ви- Свідок Покращення (77.109.139.***) Микола | 77.109.139.***\n,чи-банальний троль? 20.03.2013, 10:30 77.109.139.*** Микола Цікаво, я вчора був у другому корпусі НУВГП і вільно заходив на всі сайти і в тому числі на сайт \"4 влада\". Можна детальніше де саме була конкретно заблокована \"4 влада\"? 20.03.2013, 10:03 10.179.194.66, 91.*** журналістам Про рівненське житло \"батюшки\" якісь мутні чутки ходять.Не проясните?