Хто стане менеджером Рівненського Суспільного телебачення

Генеральна директорка місцевого телеканалу «Ритм» Людмила Хома стане менеджеркою рівненського Суспільного телебачення.
Джерело
Фото з особистої фейсбук-сторінки

Правління публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у додатковому відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії. На конкурсі обрали і менеджера рівненської філії.

У тих регіонах, де конкурс не відбувся у грудні (так, рівненська філія тоді отримала лише продюсерку), було призначено тимчасових виконувачів обов’язки менеджера й продюсера. Саме для цих філій зараз було проведено повторний конкурс, повідомляє прес-служба НСТУ.

Було обрано 8 кандидатів на позиції менеджера та 6 кандидатів на позиції продюсера. За результатами цього конкурсу менеджеркою рівненської філії Суспільного стала Людмила Хома, яка наразі була генеральною директоркою місцевої телекомпнанії «Ритм», співвласником якої є секретар Рівнеради Сергій Паладійчук.

На посаду претендували п`ятеро людей.

Із новообраними менеджерами та продюсерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені.

Це вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент, та менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має у обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання.

Людмила Хома розповіла для «Четвертої влади», що новини та програмна політика не будуть серед її завдань.

– Я, відповідно до посадових обов’язків, займатимусь адміністративно-господарською частиною функціонування Рівненської філії НСТУ, – каже Людмила Хома. – Покроковий план дій зможу скласти після вивчення поточної ситуації у своїй ділянці роботи. Розумію, що попереду важка праця. Сподіваюся,що мій телевізійний досвід та бажання працювати для майбутнього нашої країни будуть корисними.

«Четверта влада» пам`ятає Людмилу Хому ще з часів коли вона працювала виконавчою директоркою на телеканалі «Рівне 1». Під час співпраці Агенції з телеканалом пані Хома вдалася до спроби цензури. Детальніше про це дивіться у відкритому листі журналістів Агенції від 4 жовтня 2010 року.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте