Депутат Рівнеради намагався приховати нещасний випадок на будівництві дружини колишнього депутата

Бізнесмен-депутат Рівнеради від «Батьківщини» Олександр Бабат намагався переконати журналіста не висвітлювати інцидент.
Джерело
Всі фото із кешу сайту ОГО

У Рівному на будівництві дружини екс-депутата Рівнеради важко травмувався чоловік. Трагедія сталась 4 вересня на об`єкті, який належить дружині екс-депутата Рівнеради Михайла Кириллова Світлані Шеремет. 

На сайті «ОГО» опублікували матеріал про подію. Пізніше матеріал був видалений із сайту. ЧЕТВЕРТА ВЛАДА дістала матеріал з кешу Google.

На будівництві навпроти пивзаводу у Рівному важко травмувався один із будівельників. Допомагати зняти чоловіка з новобудови допомагали МНСники, а лікарі швидкої попередньо констатували у нього черепно-мозкову травму. 

Надзвичайна ситуація відбулася на будівництві, що знаходиться на зупинці навпроти пивзаводу. Один із будівельників, що там працював, впав і отримав важкі ушкодження.

1

2
Будівництво на Соборній, 322

– Чоловік впав, його забрали лікарі швидкої, – говорить провідний фахівець ГУ ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник. – Ще не відомо, як там усе сталося. Ми прибули й допомогли зняти його з другого поверху за допомогою рятувальної мотузки. Чоловік травмував голову, але, можливо, є й інші травми.

За словами лікарів швидкої, стан потерпілого важкий і попередньо відомо, що чоловік отримав черепно-мозкову травму. Швидка відвезла потерпілого у Рівненську центральну міську лікарню на Мірющенка.

У момент від`їзду швидкої з місця події до кореспондента порталу OGO.ua підійшов невідомий, і сказавши, що має відношення до будівництва, попросив не висвітлювати у пресі випадок, що стався.

– Нам не потрібен зайвий шум, це купа проблем, – зауважив він. – З потерпілим чоловіком усе гаразд.

Як стало відомо порталу OGO.ua, лікарі швидкої повезли потерпілого до лікарні як невідомого, адже на будівництві ніяких його даних медикам не повідомили. А невідомим, який переконував журналіста, виявився депутат Рівнеради, бізнесмен Олександр Бабат.

Як пише Рівне вечірнє, у Рівненській міській лікарні оперують 53-річного Сергія, який працював на новобудові на вулиці Соборній, навпроти пивзаводу.

Чоловік упав і травмував голову. Швидкій, аби дістати непритомного Сергія, довелося викликати рятувальників – чоловік лежав на другому поверсі будівлі. На землю його спускали за допомогою ніш та мотузок.

Справу розслідуватиме управління Держгірпромнагляду та міліція. Проте, як повідомили у прес-службі міськвідділу УМВС, коли міліція приїхала до місця пригоди після повідомлення лікарів, на будівництві нікого не було.

Будова належить Світлані Шеремет, дружині колишнього депутата Рівненської міської ради Михайла Кириллова.

ЧЕТВЕРТА ВЛАДА, досліджуючи продаж комунальної нерухомості у Рівному писала про цей об’єкт нерухомості:

Це приміщення (яке знесли перед будівництвом, хоча обов’язок згідно з договором – реконструювати) викуплено у 2008 році на той час дружиною депутата Рівнеради фракції Партії Регіонів Михайла Кирилова - фізичною-особою підприємцем Шеремет Світланою Олександрівною.

Площа викупленого нежитлового приміщення 284,1 кв.м. Вартість купівлі: 546 тисяч 987 гривень 60 копійок. На той час це в доларах складало 112 тисяч 769 доларів. Тобто 397 доларів за кв.м.

Деякі умови договору купівлі порушені підприємцем, а приміщення розібране до першого поверху.

Переглянути договір купівлі-продажу можна за посиланням. Подивитися фото об’єкта станом на 1974 рік, 2004 рік2011 рік.

Переглянути фото проекту (2006) – як має чи мала виглядати будівля після реконструкції (автор – ТОВ Рівнереставрація).

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте