Рівненські депутати поїхали за першим заступником голови облради, щоб легітимізувати сесію

Депутати облради не можуть провести сесію без підпису розпорядження
Джерело
«Четверта влада»

Наразі в засіданні міжфракційного об`єднання Народна рада оголосили перерву. Депутати поїхали за заступником голови облради Михайлом Кривком, якого проситимуть приїхати в облраду і підписати розпорядження про скликання позачергової сесії на сьогодні.

Наразі в залі зібралося вже 40 депутатів, ще одного мають привезти. В разі, якщо Михайло Кривко підпише розпорядження про скликання сесії, то вона зможе приймати легітимні рішення.

Напередодні ж на засідання міжфракційного об`єднання Народна рада прийшов керівник обласного управління міліції полковник Дмитро Лазарєв. Він виступив на засіданні з короткою промовою.

Дмитро Лазарєв зазначив, що рівненська міліція з народом і злочинних наказів виконувати не буде. Журналісти хотіли поспілкуватися з міліціонером у фойє обласної ради, однак він відмовився і поїхав.

Активісти ж продовжують перебувати в приміщенні Рівненської обласної ради. Міліції в будівлі не багато.

Чергова легітимна сесія Рівненської обласної ради має відбутися 31 січня. Депутати очікують, що якщо нічого не вдасться з`ясувати сьогодні, то всі сьогоднішні рішення переглянуть на чергоій сесії в наступну п`ятницю.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте