Якщо є сміливці, викидаємо Берташа через вікно, – керівник рівненського Правого сектору (оновлено) (ВІДЕО)

Керівник «Правого сектору» на Рівненщині Роман Коваль «готовий» викинути голову ОДА Василя Берташа через вікно, якщо зголосяться сміливці, які зроблять це разом з ним (таким чином намагався остудити "гарячі голови")
Джерело
«Четверта влада»

Керівник «Правого сектору» на Рівненщині Роман Коваль, під час Народного віче у Рівному, відповів на звинувачення громадської активістки про зраду Майдану. Як переконаний Роман Коваль, блокування роботи Рівненської ОДА досягнуло поставленої організаторами мети і наразі немає підстав це продовжувати. Водночас перемогу Майдану над владою керівник «Правого сектору» оцінює в 10%.

– Обласна державна адміністрація бралася по всій західній Україні майже в один день для того, щоб були виконані кілька вимог: заставити наших політиків і Віктора Федоровича сісти за стіл переговорів, – пояснює Роман Коваль.

– Тому що далі кров українців по різні боки барикад не повинна литися. Ми це зробили. Більше того, ми дали зрозуміти, що якщо завтра Віктор Федорович примінить силу, то, окрім першої вертикалі влади, адміністрацій, буде забрана прокурорська і судова гілки влади.

– Боротьба ще не припинена, – наголошує керівник рівненського «Правого сектору». – Хлопці на Грушевського і загони, які формуються тут, на Рівненщині, готові виступити проти тої нечисті, яка готова пролити українську кров.

– Те що обрано Михайла Кириллова головою обласної ради – 10% перемоги, – каже Роман Коваль. – 90% нам ще треба зробити. Районні державні адміністрації мають впасти. Голови РДА  мають написати заяви або під тиском піти геть. І це зараз ведеться по всій Рівненській області.

Якщо це буде досягнуто, [голова ОДА Василь] Берташ залишиться без своєї команди. А якщо сьогодні хтось говорить, що відбулася зрада, що не усунули Берташа від влади, я задаю запитання «ЯК?».

Якщо викинути через вікно,  то будь ласка. Хтось стає разом зі мною, приходимо до Берташа в кабінет і викидаємо через вікно. Якщо є такі сміливці, я готовий на це. Якщо є готові, я в понеділок приходжу до адміністрації і йдемо зі мною.

Від ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ

Схоже, що Роман Коваль говорив слова про «викидання Берташа» із сарказмом. Як він пояснив пізніше ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ, такі гострі фрази були використані, щоб «остудити» гарячі голови. Адже, на думку Романа Коваля, наразі не існує юридичного механізму, без усунення Віктора Януковича від влади, щоб поставити на Рівненщині опозиційного керівника ОДА.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 19:03
0
1
Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 19:04
0
2
Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 19:04
0
3