«Свободівець» Сергій Рибачок став головою Рівненської ОДА

Сергій Рибачок
Джерело
Фото з особистої сторінки у фейсбук

Сьогодні, 2 березня, указом Президента України № 218/2014 голову фракції ВО «Свобода» в Острозькій міськраді, помічника нардепа Олега Осуховського Сергія Рибачка призначено головою Рівненської ОДА.

Указ підписав в.о Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов.

Сергій Рибачок – викладач кафедри політології Острозької академії, його також називають політтехнологом Олега Осуховського.

Народився 15 листопада 1977 року.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

23 грудня 2019 в 14:47
0
Всі коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію, яку не встигли видалити чи пропустили адміністратори. Якщо у вас є докази, що наведені в коментарях факти не відповідають дійсності – звертайтесь на редакційну пошту з конкретними зауваженнями і коментарі будуть адміністровані. Разом з тим нагадуємо, що згідно із українським законодавством, ніхто не може бути притягнутий до відповідальності за оціночні судження. Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях грубощі щодо інших учасників дискусії та наклепи (поширення завідомо неправдивдивої інформації, яка порочить іншу особу) - можуть бути забанені адміністратором