Заступник голови Рівненської ОДА спростовує інформацію про 10 тисяч доларів для Сашка Білого

Анатолій Юхименко каже, що Саші Білому нічого не платив
Джерело
Четверта влада

Заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко спростовує поширену народним депутатом інформацію про те, що він при здачі приміщення Рівненської ОДА нібито заплатив 10 тисяч доларів США Олександру Музичку «за охорону».

– Я навіть не бачив тоді Музичка, – обурюється Анатолій Юхименко. – Ніхто від мене не вимагав коштів і нікому я не міг їх дати. Я тоді вийшов до людей, які стояли під адміністрацією, виступив, повернувся в кабінет, і, на вимогу людей, щоб не допустити кровопролиття, написав заяву на звільнення. Питання охорони приміщення обговорювалися в той день кількома керівниками рівненського Майдану.

За словами Анатолій Юхименка, відразу після призначення нового голови Рівненської ОДА Сергія Рибачка він знову написав заяву на звільнення, яка наразі перебуває на розгляді в нового керівника.

Нагадуємо, сьогодні народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив біографію керівника Правого сектора по західній Україні Олександра Музичка (Саші Білого) та інформацію про ймовірні вимагання активістом коштів у представників державних та приватних структур.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте