Діяльність екс-голови бюджетної комісії Рівненської облради перевіряють за двома кримінальними провадженнями

Як люстрували Кособуцького (ВІДЕО)

Начальник одного з управлінь обласної прокуратури Тарас Ільящук розповів, що відкриті два кримінальні провадження, за якими вивчають діяльність екс-голови бюджетної комісії облради
Джерело
«Четверта влада»

Слідче управління обласної міліції розслідує два кримінальні провадження, в межах яких вивчається діяльність екс-голови бюджетної комісії Рівненської облради Олексія Кособуцького.

Перше – за фактом підробки документу про вищу освіту. Друге – за фактом привласнення бюджетних коштів посадовими особами підприємства «Інжпобутсервіс» і ряду пов'язаних з цим підприємством фірм.

– В межах розслідування цього кримінального провадження перевіряється причетність до цих дій як Олексія Кособуцького, так і його близьких осіб, – повідомив під час засідання Люстраційного комітету начальник управління нагляду за додержанням законів у кримінальних провадження обласної прокуратури Тарас Ільящук.

Що ще розповів прокурор про Олексія Кособуцького – у відео без коментарів:

Нагадуємо, вчора Рівненська обласна рада позбавила Олексія Кособуцького повноважень голови бюджетної комісії.

На якому авто їздить Олексій Кособуцький та як у результаті діяльності Люстраційного комітету щодо Олексія Кособуцького обиратиметься запобіжний захід – дивіться у наступних матеріалах на ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ або за тегом: «Олексій Кособуцький».

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте