Щодо екс-голови бюджетної комісії Рівненської облради суд обиратиме міру запобіжного заходу, – Люстраційний комітет (ВІДЕО)

Люстраційний комітет хоче, щоб Олексію Кособуцькому, на час перевірки правоохоронцями його діяльності, заборонили виїзд за кордон
Джерело
«Четверта влада»

2 квітня стало відомо, що діяльність екс-голови бюджетної комісії Рівненської облради Олексія Кособуцького перевіряють за двома кримінальними провадженнями.

Люстраційний комітет рекомендував прокурору Рівненщини та в.о. начальника рівненської міліції подбати про те, щоб щодо Олексія Кособуцького обрали запобіжний захід у вигляді заборони виїзду за кордон.

Прийнявши відповідне звернення до очільників правоохоронних структур, головуючий Люстраційного комітету Андрій Бідюк  зателефонував прокурору Рівненщини Сергію Кубраку та в.о. начальника міліції Рівненщини Сергію Гандзилевському з проханням оперативно зреагувати на звернення.

За словами Андрія Бідюка, слідчий міліції, який відповідає за цю справу, повідомив, що 3 квітня міліція з прокуратурою звернуться в суд щодо обрання запобіжного заходу Олексію Кособуцькому.

Нагадуємо, вчора Рівненська облрада позбавила Кособуцького посади голови бюджетної комісії.

ТАКОЖ ДИВІТЬСЯ:

У голови бюджетної комісії Рівненської облради липовий диплом про вищу освіту

Екс-голові бюджетної комісії Рівненської облради хочуть заборонити виїзд з країни

Як Рівненська облрада позбавляла Кособуцького посади голови бюджетної комісії: відео без коментарів

В Олексія Кособуцького – «Mercedes» з німецькими «мажорними» номерами

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

05 серпня 2021 в 18:03
0
Коментарі