На Рівненщині голову сільради спіймали на хабарі у понад півмільйона гривень

Джерело
Ілюстраційне фото із image.zn.ua

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області викрили голову однієї із сільських рад Рівненського району під час отримання неправомірної вигоди.

Її розмір – понад 500 тисяч гривень. Отримана від громадянина за позитивне вирішення питання щодо підготовки та затвердження проекту землеустрою надання у власність земельної ділянки загальною площею 0,25 гектара.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Рівненській області.

Правоохоронці викрили зловмисника безпосередньо під час отримання коштів поблизу готелю «Швейцарія», що в селі Обарів Рівненського району. Готуються матеріали щодо затримання сільського голови в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Відповідно до санкції частини 4 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великих розмірах), зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

На строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте