У Луцьку очікують на приїзд Яценюка і двох міністрів

Джерело
zn.ua

На Волинь планується візит прем’єра Арсенія Яценюка, міністра юстиції Павла Петренка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це повідомляє IA ZIK.

Як стало відомо журналістам із власних джерел, на Волинь днями можуть завітати також глава українського уряду Арсеній Яценюк та міністр юстиції Павло Петренко.

Луцький мер Микола Романюк у телефонній розмові підтвердив інформацію про приїзд очільника Мін’юсту. За його словами, Петренко приїде до Луцька 28 липня. «Це я можу підтвердити, бо розмовляв із ним по телефону», – зазначив Романюк.

Тим часом, в ОДА наразі не підтвердили і не спростували відомості про візит Яценюка. «Наразі у нас нема офіційної інформації. Зателефонуйте, будь ласка, в другій половині дня», – зазначили у розмові з журналістами у відділі інформаційної політики ОДА.

За попередньою інформацією, Яценюк та Петренко мають відвідати департамент Луцької міськради «Центр надання адміністративних послуг».

Крім того, завтра у Луцьку також чекають на главу МВС Арсена Авакова, який має презентувати на Волині нову поліцію. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук

На Волинь Арсен Аваков має приїхати разом із керівником київської патрульної поліції Олександром Фацевичем. Загалом у планах відомства набрати 160 курсантів, які мають стати новою патрульною поліцією в області.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте