«Четверта влада» отримала відео, де жителі Старого Села на Рокитнівщині жорстко допитують приїжджого

Конфлікт у Старому Селі Рокитнівського району Рівненщини, куди нібито через бурштин приїхали нібито бандити, став доволі гучним початком тижня. Як виявилося ситуація склалася інакше, аніж спершу розповідали мешканці Старого Села.

В розпорядження «Четвертої влади» потрапило відео, де видно, як старосільці жорстко допитують роздягненого приїжджого, погрожуючи зброєю.

Обережно: на відео сцени насильства та нецензурна лайка

15 січня у Старому Селі, Рокитнівського району на Рівненщині відбувся збройний конфлікт.

За попередньою інформацією, яку поширювали у соцмережах, місцеві прохали журналістів про допомогу, бо нібито бандити приїхали в село і конфлікт виник через бурштин.

Крім того, одного з гостей мешканці села взяли в заручники. Детальніше про це в ефірі «1+1» розповідала кореспондентка Анна Махно.

Як встановила поліція двоє жителів Березнівського району приїхали до села Старе село аби допомогти своєму товаришу, якого там нібито побили невідомі. Чоловіки мали при собі гранату, як згодом виявилось, учбову.

Внаслідок конфлікту двоє приїжджих отримали тілесні ушкодження, а третього, з вогнепальним пораненням та черепно-мозковою травмою утримували аж до приїзду журналістів. Усі троє – нині в Рокитнівській лікарні.

Поліція порушила два кримінальні провадження: хуліганство – за фактом дій гостей з Березнівщини, та нанесення тяжких тілесних ушкоджень – стосовно дій мешканців Старого Села.

Про жорстокість старосільців пише журналістка Інна Білецька:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте