10 фільмів, над якими ви потай ридатимете

Кадр із фільму «Яскрава зірка»

Є фільми, зворушливі або неймовірно трагічні повороти яких змусять розчулитися будь-яку жінку. У таких випадках навіть найсильніші і серйозні дами тихенько втирають хусточкою очі, тому що не можуть не співпереживати головним героям.

AdMe.ru зібрав 10 найсильніших фільмів, на які в кінотеатрах, в комплекті з квитками, мали б видавати по упаковці паперових серветок.

Керол

Carol

Нью-Йорк 50-х років, юна дівчина Тереза ​​закохується в Керол, сліпучу зрілу жінку, яка нудиться в нещасливому в шлюбі з чоловіком, якого вже давно не кохає. Чи зможуть вони віддатися забороненому почуттю всупереч забобонам жорстокого суспільства? Вражаюча кінострічка, що зачіпає найтонші струни душі.

Яскрава зірка

Bright Star

Це історія відомого англійського поета Джона Кітса, який помер в 25 років від сухот. Останні 3 роки життєві сили поступово покидали Джона і саме тоді почалися його романтичні відносини з дівчиною Фенні Браун. Фільм вийшов на диво чуттєвий і трагічний. Незважаючи на весь жах смерті, він, як і сам поет, оспівує єдине, що людина може протиставити їй, – щиру любов.

Мій король

Mon roi

Тоні і Джорджіо разом ось уже 10 років. Їхні стосунки були наповнені безоглядним щастям і пекучими ревнощами. А тепер Тоні терзають сумніви. Наскільки добре вона знає цю людину, чи може вірити йому? Глибокий, потужний фільм про еволюцію відносин між чоловіком і жінкою. Спостерігати за життям цих героїв – все одно що кататися на американських гірках: емоції просто б`ють через край.

Найдовша подорож

The Longest Ride

Люк, чемпіон з родео, хоче повернутися в спорт, в той час як Софія отримує пропозицію про роботу в сфері мистецтва в Нью-йорку. Молодим людям належить зробити найскладніший вибір в їхньому житті: між любов'ю і мріями. Тоді доля зіштовхує їх зі старим Айрою. Його спогади про дружину, з якою він прожив півстоліття, підштовхують Люка і Софію до рішення, яке змінить їх життя. Зворушлива історія від Ніколаса Спаркса – майстра пробуджувати в серцях глядачів і читачів найкращі почуття.

Дівчина з Данії

The Danish Girl

Це історія про першу людину, що пройшла хірургічну корекцію статі. Ейнар Вегенер завжди відчував, що в його житті щось не так, але повністю усвідомив, що саме, коли позував своїй дружині-художниці в якості жіночої моделі. Тоді з`явилася відважна Лілі Ельбі, яка пройшла через всі жахи, щоб стати тим, ким її не зробила природа. Зворушливий, драматичний, складний фільм з крутими акторами.

Листування

La corrispondenza

Вчений Ед і його студентка Емі разом вивчають теорію струн, Всесвіт і паралельні світи. Вони немов створені одне для одного, їхні почуття не знають кордонів і умовностей. Однак Ед раптом зникає, залишивши тільки послання для своєї коханої. Фільм змушує задуматися про багато непростих, але дуже важливих речей. Фоном для історії служать нескінченні простори Всесвіту і божественна музика Енніо Морріконе.

Шпигуни-союзники

Allied

У 1942 році канадський шпигун Макс відправляється на небезпечне завдання в Північну Африку. Там він зустрічає учасницю французького опору прекрасну Маріанну. Між ними спалахує сильне почуття, якому належить найважче випробування – випробування правдою. Історія любові між головними героями залишає незабутнє враження, її хочеться згадувати знову і знову разом з красивими кадрами цього гідного творіння Роберта Земекіса.

Рівні

Equals

У світі немає «рівних» почуттів і емоцій. В ідеальному суспільстві всі люди працюють, як злагоджений механізм, в якому кожен гвинтик знає своє місце. Але іноді відбувається збій, і «заражені» емоціями закохуються. Саме ця доля спіткала Сайласа і Мію. Вони виявляються поза системою і тепер змушені шукати спосіб вижити. Фільм про любов і про жертви, на які ми готові піти заради неї всупереч всьому суспільству, здоровому глузду і інстинкту самозбереження.

Паперові міста

Paper Towns

К’ю з дитинства закоханий в свою чарівну сусідку Марго. І коли одного разу вночі вона запрошує К’ю допомогти в «каральній операції» проти її кривдників, він погоджується не роздумуючи. Тільки ось вранці відразу після нічної пригоди К’ю дізнається, що Марго зникла. За її таємним посланням хлопець повинен зрозуміти, що ж сталося з дівчиною його мрії. Ця екранізація однойменної книги Джона Гріна, автора роману «Винні зірки», не залишить вас байдужими.

Долина любові

Valley of Love

Ізабель і Жерар не спілкувалися вже кілька років, але дивне і трагічний збіг обставин знову зводить їх разом в Долині Смерті в Каліфорнії. Їх запросив туди в своєму посланні син Майкл, який наклав на себе руки півроку тому. Звичайно, батьки не могли відмовити синові в останньому проханні. Цей тонкий, психологічний фільм про прощення, смирення і воскресіння любові. «Долина любові» – справжній подарунок для любителів французького кіно.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте