20 гектарів рекреаційної землі – в оренду

У Рівному біля Пагорбу Слави хочуть спорткомплекс

У Рівному планують віддати в оренду 20 га рекреаційної землі поруч з парком Слави
Джерело
Скрін-шот з кадастрової карти

Сьогодні, під час засідання бюджетної комісії, планують розглянути питання надання в оренду 20-ти гектарів рекреаційної землі на вулиці Костромській, біля монументу Вічної Слави.

Пропонована в оренду ділянка лежить ліворуч від входу до монументу, за світлофором у бік Пухова вздовж дороги, протяжністю в один кілометр і у глибину 200 метрів.

Про те що 12 жовтня розглядатимуть відповідні проекти рішення, інформує відділ інформаійно-аналітичного забезпечення Рівнеради.

Самі проети рішення ще три місяці тому оприлюднив депутат Рівнеради Володимир Кудрін:

Резонансні питання сховали в самому кінці плану розгляду питань на сьогоднішній комісії, під 69-72-м номером:

- Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про проведення земельних торгів щодо права оренди земельної ділянки на вул. Костромській (біля монументу Вічної Слави)” (кадастровий номер 5610100000:01:031:0006). (Н. Поліщук)

- Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про проведення земельних торгів щодо права оренди земельної ділянки на вул. Костромській (біля монументу Вічної Слави)” (кадастровий номер 5610100000:01:031:0005). (Н. Поліщук)

- Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про проведення земельних торгів щодо права оренди земельної ділянки на вул. Костромській (біля монументу Вічної Слави)” (кадастровий номер 5610100000:01:031:0007). (Н. Поліщук)

- Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про проведення земельних торгів щодо права оренди земельної ділянки на вул. Костромській (біля монументу Вічної Слави)” (кадастровий номер 5610100000:01:033:0056). (Н. Поліщук)

«Четверта влада» вже вивчала, як рекреаційна земля з оренди переходить у приватну власність, а потім на ній планують будувати висотки замість суто спортивно-оздоровчого використання. За подібною схемою планували висотки поруч з Басовим Кутом, а також готові були продавати квартири майже на березі цього озера. 

Практика використання рекреаційної землі свідчить, що у громади недостатньо механізмів, щоб захистити її суто рекреаційне прзначення.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте