«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user torbich
журналіст, редактор

Чому «Четверта влада» поширює «зраду»

Я почув в свою адресу від близької людини, що ми («Четверта влада») часто поширюємо «зради»).

Таке враження, що людям не потрібно говорити про важливі проблеми у суспільстві, щоб комусь не було сумно і бентежно.

Але, на мою думку, справа не в тому що ми поширюємо, а в тому як кожен сприймає. Ми показуємо проблему і намагаємося показати причину цієї проблеми. Ми не поширюємо безвиході!

Часто ми прямо показуємо альтернативи, або шлях виходу. А от як людина сприймає цю проблему: «мы все умрем» чи «ми маємо це змінити» – від цього і залежить «зрада» це, чи «перемога», чи «можливість».

Журналісти, які розповідали правду про «імперію Януковича», допомогли тому, що відбувся Майдан і ми отримали можливість для змін на краще, для розвитку нашого суспільства.

Зробимо ми лише косметичний ремонт, а чи кардинально переломимо ситуацію в бік швидких позитивних змін залежить в першу чергу від активних громадян, яким не байдуже і які готові щось робити для змін.

Гірка правда має бути ліками, а не засобом депресії. Бо не знаючи, що хвороба є – неможливо її позбутись.

Прошу вас кожен матеріал, який на перший погляд здається «зрадою» і негативом, сприймати позитивно з точки зору: «як це можна змінити», «що я можу зробити, щоб це змінити», «який позитивний урок мені дає ця ситуація». І тоді ви зрозумієте, що на «Четвертій владі» зрад немає :)

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте