В Україні розпочали збір підписів за заборону абортів

Джерело
Anne Geddes

Громадські організації, котрі захищають дітей у лонах матерів, оприлюднили відкрите звернення до Президента України та голови Верховної ради. В цьому зверненні вони закликають докласти максимум зусиль, передбачених законодавством України, для заборони у нашій державі абортів – убивств ненароджених дітей. 

Життя людини починається з моменту злиття батьківської та материнської статевих клітин держава, яка дозволяє знищувати його в період внутрішньоутробного розвитку, легалізує людиновбивство та ототожнює себе з моральним злом, замість боротися з ним.

Легальний статус абортів звужує дію ст. 27 Конституції України, яка гарантує кожній людині невід’ємне право на життя.

Через свій легальний статус аборти набули надзвичайного поширення, що має свої незворотні наслідки на фізичному (неплідність, онкологічні захворювання, висока смертність) та психічному й духовному рівнях (постабортний синдром та синдром уцілілих від аборту) для всього народу України.

Тож захисники дітей закликають органи державної влади України виконати вимогу “Конвенції про захист прав людини та основних свобод”, гарантувати право на життя кожній зачатій людині та припинити насильство над жінками, яким є легальні аборти.

Під зверненням уже підписалися представники більше десяти організацій з різних куточків України, серед них - багатодітні матері, викладачі, кандидати наук.

ЗАЛИШИТИ СВІЙ ПІДПИС можна тут: dignity.org.ua

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

У Раді зареєстрований законопроект про заборону абортів

Глава УГКЦ закликав владу заборонити аборти

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

03 лютого 2020 в 02:35
0
1
Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

03 лютого 2020 в 02:35
0
2