45-річний чоловік зґвалтував 15-річну інтернет-знайому

Джерело
Ілюстраційне фото з сайту vestnik.in.ua

У місті Севастополі 45-річний чоловік зґвалтував 15-річну дівчину, з якою познайомився у соцмережі. Про це УНН повідомили в секторі зв´язків з громадськістю УМВС України в місті Севастополі.

"Дівчина зустрілась з подругою, щоб прогулятись містом, потім вони пішли у кафе. Подрузі подзвонив її молодий чоловік і запропонував покататися по місту на машині. Дівчата погодилися, через деякий час подруга поїхала додому, а дівчина залишилася з молодою людиною.

Ніч дівчина провела в його квартирі. Вранці, скориставшись комп´ютером хлопця, вона зайшла на свою сторінку в соціальній мережі, і побачила повідомлення від нового знайомого свого хлопця. З ним вона вже кілька разів зустрічалася.

Кілька годин дівчина провела з 45-річним чоловіком, катаючись по місту на машині. Чоловік запросив дівчину в гості, дівчина заперечувати не стала. Там вони випили, а потім ґвалтівник повалив неповнолітню на ліжко, дівчина чинила опір і намагалася відбитися, але чоловік вступив з нею в статевий зв´язок проти її волі.

Коли зловмисник заснув, дівчина подзвонила подрузі і попросила про допомогу, також вона викликала міліцію", – йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на виїзд, затримала зловмисника у нього вдома. Також було встановлено, що на рахунку зловмисника це не перше зґвалтування, в 1995 році він вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин, крім цього на його рахунку ще дві судимості. Співробітникам міліції зловмисник розповів, що вважав, що дівчині 18 років.

В даний час за фактом зґвалтування неповнолітньої порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте