«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user torbich
журналіст, редактор

Насрати: «професор домагань» сьогодні приймає екзамени

Виявляється, що домагач і хабарник з Рівненського державного гуманітарного університету – це не велика проблема. Ні для ректора, ні для багатьох колег «професора домагань». Сьогодні він вийшов з лікарняного і приймав екзамени.

Ректор і «професор домагань». Два сапога кеди

Я вражений відсутністю гідності. Не в ректора – у цього чоловіка її давно немає. У всіх інших. Після інформації, яка вже 9 днів як оприлюднена на кількох національних телеканалах, на близько 20-ти регіональних, десятками інтернет-ЗМІ – нічого.

Нічого.

Псевдолікарняний. Непідписана ректором заява. Ректор відмовляється з нами спілкуватися. А сьогодні вже професор домагань приймає екзамени.

Жінки і дівчата, які наважились розповісти правду про його діяння, відчуйте як інші оцінили ваші намагання щось змінити.

Немає ні заяв, ні вимог, ні пікетів від студентської профспілки. Нічого від Студенської ради. Нічого від інших студентів. Про викладачів навіть мови немає. Жодної службової перевірки. Нічого!

Мовчали скільки років як раби, а тепер немає гідності навіть проявити позицію.

В мене враження, що вам можна насрати на голову і ви витретесь і скажете давай ще.

Ви – ДНО! І заслуговуєте на те, щоб і далі перебувати в стойлі.

P.S. Більш виважено у матеріалі Ані Калаур: Рівненського «професора домагань» ще не звільнили: реакція вишу і студентів.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте