Дружина депутата Рівненської облради Дубаса має ще 11 мільйонів, тепер на школу в Бересті

З 2010 року фірма дружини депутата облради отримала будівельних підрядів на 112 мільйонів гривень
Джерело
Фото Петра та Тамари Дубасів з порталу ogo.ua

Головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 17 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Фірма Опорядрембуд» на першу чергу будівництва школи в селі Берестя Дубровицького району. Вартість угоди склала 11,16 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть nashigroshi.org.

Роботи, замовлені коштом обласного бюджету, мають бути завершені до грудня цього року.

Перша черга будівництва передбачає нову будівлю для 170 дітей початкової та старшої ланок. Уроки в учнів 5, 6, 7 та 8-х класів поки що проходитимуть у дитячому садку, аж поки не добудують другу чергу школи. У ній будуть спеціалізовані кабінети, майстерня, їдальня та спортзал. Тендер на другу чергу ще не проведено.

Засновниками ТОВ «Фірма Опорядрембуд» є Роман Мельник, Любов Ясельська і Тамара Дубас, якій належить половина статутного капіталу компанії. Вона є дружиною депутата Рівненської облради Петра Дубаса, голови правління ПАТ «Рівнегаз».

Починаючи з 2010 року фірма «Опорядрембуд» отримала будівельні підряди на 112,90 млн грн., половину з яких коштує підряд на реконструкцію перинатального центру по вул. Міцкевича, 30 у м. Рівне в рамках програми президента Віктора Януковича «Нове життя».

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

20 лютого 2020 в 11:41
0
коментарі із старого сайту