«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user torbich
журналіст, редактор

Як я підірвав здоров’я начальника рівненського ДАБІ та ускладнив йому громадське життя на 140 тисяч

Ігор Мічуда через рік згадав про свою ображену честь і гідність. В позові написав, що він не бос, а начальник рівненського ДАБІ і «по фєні він не ботає». Журналіст виставляє його перед читачами «аморальним чиновником і корупціонером». І каже, що публікація, очевидно через рік, вплинула на його здоров’я і здоров’я його близьких.

Гордість міста. Нагороду вручає заступник міського голови Рівного (у 2013-му році) Андрій Філін. Як казав Ігор Мічуда своїм підлеглим, «Коли вони дивляться сюда, вони бачать Мічуду, бл*дь. Який, бл*дь нах*й бл*дь, з зеками, бл*дь, з бандітами, бл*дь, з бізнесменами, бл*дь, з чиновниками, бл*дь, з представниками влади, з усім.»  Фото Олександра Харвата в 2013-му році.

Начальник рівненського ДАБІ оскаржує ось цю публікацію, якщо ще хтось не бачив – обов’язково гляньте: Бос рівненського ДАБІ, який «ботає по-фєні».

В позовній заяві Ігор Мічуда, ніби екстрасенс Кашпіровський, читає глибини свідомості і бажань журналіста, «автор не лише усвідомлював неправдивість поширеної інформації, яка передбачає настання негативних наслідків для мене, а й мав усвідомлене бажання настання таких наслідків».

А ось гарний уривок із заяви про те, як я ускладнив громадське життя і стосунки з колегами. Це мабуть тими колегами, які не захотіли діяти протиправно і вимушені були звільнитися.

П’ятеро працівників ДАБІ звільнилося, внаслідок дій Ігоря Мічуди. А також про те, як я ускладнив здоров’я Ігоря Мічуди і його близьких (про те як співвласниця фірми сина Ігоря Мічуди позичила чиновнику 700 тисяч читайте в наступних публікаціях).

Зрештою позивач оцінив свої страждання в 100 тисяч гривень і ще 40 тисяч попросив на оплату адвокатів, які склали такий «геніальний» позов)

Я радий, що Ігор Мічуда так нахабно взявся стверджувати, що його «ботання по-фєні», то неправда. Колись так само Янукович нахабнів і займався «бєспрєдєлом» і де тепер Янукович?

Добре коли посадовець, який за гроші на телебаченні будував і будує свій позитивний імідж, витратив ці гроші в порожнечу, коли показав себе справжнього.

Фактично поведінка Ігоря Мічуди – це плювок в обличчя Майдану, плювок в обличчя людям, які гинуть за те, щоб країна змінилася. Порядний чиновник після такого мав би викрити київських корупціонерів архбудінспекції і публічно вибачитися перед своїм колективом і перед громадою, яку він проміняв на бабло.

Пане Ігорю, це ваш кінець як публічного діяча, і скоро як чиновника. Не допоможуть вам чисельні зв’язки. А ті, на кого ви розраховуєте – вас сторонитимуться. Вас візьмуть хіба що в партію Ляшка)

Бо сила в правді. А правду знає кожен будівельник, який вас знає, включно з вами :) . І правда в тому, що в тому матеріалі, який ви оскаржуєте – ви справжній)

P.S. Голос Мічуди:  Діма, ти в суди скільки ходив раз? А я чотириста двадцять виіграв! Послухай цифру! Чотириста двадцять! Один я проіграв, бл*дь, в 2002-му році. Тільки із за того, що я купив з торгів столову і прийшов п`яний бл*дь директор і сказав бл*ть: « В мене все забирають! Була державна власність, впала з неба і я бухаю бл*дь».

І суддя сказав: «А-а, ти підприємець, сука. Ти злодюга бл*дь!». Ну така в неї точка зору, вона не йо*ана до цей при, їй 70 лєт. Що, все не проігрував.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте