«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user dyrektorka
Заступниця головного редактора АЖР «Четверта влада»

Аборти вбивають більше дівчаток, ніж хлопчиків

Втомилася коментувати під черговою публікацією про необхідність законодавчого захисту дітей у лонах матерів і заборони абортів. У відповідь на різнобічні аргументи науковців, котрі наводжу – філософські роздуми опонентів, припущення, самовиправдальна риторика або гітлерівські мотиви. Додам до дискусії уже опубліковані аргументи захисників життя.

Чи насправді питання аборту стосується прав жінок? Про це пише Ренді Алкорн у книзі «Чому за життя». Подаю витяг з цієї чудової книги.

З історії феміністів. Сьюзен Ентоні виступала за права жінок у ті часи, коли жінки ще навіть не мали права голосувати. Вона ставилась до абортів, як до «дітовбивства» і вважала, що це спосіб експлуатації як жінок, так і дітей.

Ентоні писала: «Я оплакую жахливий злочин дітовбивства… Немає значення, яким є мотив, любов до безтурботності, чи бажання врятувати від страждань невинну, ненароджену дитину, жінка жахливо винна у скоєному».

Газета Ентоні «Революшн» зробила заяву: «Коли жінка знищує життя своєї ненародженої дитини, це означає, що вона була сильно скривджена вихованням або обставинами».

На зміну Ентоні та іншим феміністкам, які були проти абортів, через десятиліття прийшло нове покоління феміністів. Найвідомішою була Маргарет Зенгер, яка захищала аборти як можливість для євгеніки, економіки та сексуально звільнення.

Після того як євгеніку засудили разом з Голокостом, її організація пішла в підпілля, а пізніше відновила свою діяльність у вигляді Федерації планованого батьківства. Зенгер та її прибічники намагалися пов’язати програму абортів із законодавчими проблемами прав жінок.

ТАКОЖ ДИВІТЬСЯ: Дмитро Корчинський: «Введіть кримінальну відповідальність за внутрішньоутробне вбивство дітей, або скасуйте її за вбивство дорослих»

Доктор Бернард Натансон визнає, що в 1960-х роках він та його однодумці, які виступали за права на аборти, зумисне пов’язували аборти з проблемою жіночих прав, щоб продовжувати цю тему не маму по собі, а в ракурсі жіночих прав.

Еліс Пол розробила перший варіант Поправки до Конституції «Про рівність прав», знаковий документ феміністів. Але Еліс Пол говорила про аборти як про «найбільшу експлуатацію жінок».

Опитування показують, що більше жінок, ніж чоловіків переконані, що ненароджені мають право на життя. Фактично, «категорія населення в Сполучених Штатах (а також в інших країнах), яка найбільше підтримує аборти, це білі чоловіки у віці від двадцяти до сорока п’яти. Якщо ще точніше, то група людей, найбільше налаштованих за право робити аборт – неодружені чоловіки.

За іронією долі, аборти перетворилися на проблему прав жінок, водночас вони заохочують чоловіків бути безвідповідальними та не піклуватися про жінок і дітей. Хіба не варто закликати чоловіків робити щось більше, ніж просто оплачувати вбивство дитини?

А може, натомість їх варто заохочувати сказати жінці, яка від них завагітніла: «Я буду піклуватися про нашу дитину. Я зроблю для неї все, що в моїх силах. І якщо ти хочеш, щоб я був поруч з тобою, я буду піклуватися й про тебе.»

Вибір статі

Одним із парадоксів сучасного фемінізму є те, що, захищаючи аборти, він схвалює єдиний найбільший спосіб позбавляти жінок їхнього основного права – права на життя.

Аборти стали основним способом позбуватися небажаних жінок у всьому світі. Огляд десятків індійських селищ виявив страшну статистику: серед загального десятитисячного населення було лише п’ятдесят дівчаток. Інших дівчаток, а це тисячі, вбили аборти.

У Бомбеї після восьми тисяч тестів вагітних на амніоцентнез, які показали, що дитина жіночої статі, всіх дівчат, окрім однієї, вбили шляхом аборту.

Через вибірковість абортів за статтю, дві третини дітей, які народжуються в Китаї, тепер хлопчики. У сільській місцевості співвідношення хлопчиків до дівчаток становить чотири до одного.

Амніоцентнез зараз також використовують в Америці для визначення статі. Журнал «Medical World News» (“Новини світу медицини») оприлюднив дослідження, в якому дев’яносто дев’ятьох матерів повідомили про стать їхніх дітей. П’ятдесят три ненароджені дитини були хлопчиками і сорок шість – дівчатками. Тільки одна мати вирішила абортувати свого хлопчика, тоді як двадцять дев’ять вирішили абортувати своїх дівчаток.

Зараз аборти вбивають більше дівчаток, ніж хлопчиків. Вбити ненароджену дівчинку – це вбити молоду жінку. Не може бути рівних прав для всіх жінок, якщо немає рівних прав для ненароджених жінок.

А ось що пише в монографії «Моральна проблематика аборту» Стефан Шварц. «Легальні аборти не безпечні для жінки Легалізація підвищила шанси на виживання окремої особи, але астрономічне зростання кількості абортів означає, що насправді вмирає більше жінок. Процентні шанси вижити збільшилися, але й абсолютна кількість жертв також зросла.

Більшість жінок, які хочуть зробити аборт, відмовилися б від свого наміру, якби він був незаконним (75% кажуть, що нізащо не зважилися б на нелегальний аборт).

Що ж тоді стоїть за закликом залишити аборти законними заради безпеки? Підвищення безпеки для невеличкої групи жінок – 25%, які однаково зробили б аборт, навіть порушуючи закон – натомість даючи зелене світло масовим убивствам мільйонів ще ненароджених дітей і загальному примноженню страждань жінок?».

ІНШІ БЛОГИ АВТОРКИ:

Чи має право чоловік на зґвалтування жінки, якщо таким є його ВИБІР?

Вбивство дружини попереджає жорстоке поводження з дружиною?

Може, варто позбутися того, що робить дітей мертвими?

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте