«Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за публікації блогерів»
Profile picture for user romanik
журналістка

Скільки коштує рівненська повія

Ілюстраційне фото www.socialworkhelper.com

Німецька проститутка бере за свої послуги до 30 тис грн. Британська – до 32 тис. Французька просить від 4 з половиною, а італійська 6 тисяч за годину втіх. У Штатах же за годину пристрасті доведеться викласти від 10 тисяч гривень. Та й навіть у Білорусі гаманець клієнта за ніч схудне на 15 тисяч.

Дивіться також: «Клієнтам треба, то нехай здають назад»: як працюють вуличні повії у Рівному

Продавати можна, купувати заборонено: як у Швеції борються із проституцією

А ось українська секс-індустрія вражає доступністю. Дізнатися вітчизняні розцінки простіше простого.

Існує безліч інтернет-сайтів з повним прейскурантом послуг, які надають жриці кохання. На будь-який смак: худорляві, повненькі, білявки, брюнетки. І ціни доволі демократичні.

Приміром, рівненська проститутка візьме від 300 грн за годину до 3 тисяч гривень за ніч.

Знайомий іноземець розповів: його друг з ОАЕ приїхав у Рівне не просто погостювати, а й насолодитися товариством чарівних дам. Звісно, за гроші. За «смішні» гроші. А знайти їх можна не лише у всесвітній павутині, а й в елітних генделиках, місцевих диско-барах, парках та скверах.

Впізнати повію не складно: яскравий макіяж, відкритий одяг та зацікавлений погляд. Гламурні панянки вміють добре ідентифікувати товстосумів та іноземців, тому самі можуть виявити ініціативу. За годину перебування в елітній кав’ярні знайомий показав мені з десяток представниць найдревнішої професії.

Не говоритиму про моральність та законність такого бізнесу. Особливо на тлі сучасного неоцинізму. Лише суха статистика.

Найдешевша проститутка живе в Україні. Хоча ні. За такою ж ціною можна розважитися ще й з тайландкою. Але ж українки вважаються чи не найгарнішими у світі. Прикро, що для іноземців вони іноді формують імідж українського жіноцтва.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте