Дубенські повії пропонують обслуговування від 200 гривень і добре знайомі з міліцією

Секс за гроші від 200 гривень у Дубно
Джерело
Фото dubno.com.ua

Повії в місті Дубно на Рівненщині продаються від 200 гривень на годину.

Повідомляє видання Dubno.com.ua

Секс за гроші в Дубно існує – його вартість 200-400 гривень.

Проститутки в Дубно пропонують свої послуги в нічний час біля барів та дорожніх кафе.

– Зняти повію можна за 5 хвилин, – розповідає Петро, працівник одного з дубенських нічних закладів. – Якщо хоче сексу, то будуть дівчата, готуй 500 гривень. Можна зняти дівчину дешевше, навіть за 200, але якість буде не дуже…

В нічний час дівчата за викликом працюють не лише в Дубно, але і у більшості барів чи кафе над дорогою. Траса Київ-Чоп, що пролягає повз Дубно приносить чималі прибутки проституткам.

Як вдалось поспілкуватись з однією дівчиною, що продає секс за гроші, Дубно за останні два роки стало популярніше  і багато туристів заїздить з Києва,  що їдуть проїздом на курорт Буковель.

– Я краще заробляю на трасі за тиждень, ніж за один місяць роботи вчителькою в школі. Проституткою мене ніхто не називає, просто дівчиною і більшість заможних чоловіків ставляться до мене добре. Хоча були випадки, що п’яні хотіли побити, але для цього у нас є охорона, – зазначає Олена.

– Міліція? Вони наші друзі, сміється повія, хто-хто,  а міліціонерів ми добре знаємо…, – посміхнувшись саркастично додає повія.

Стаття 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає за заняття проституцією – попередження або накладення штрафу від п`яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85-170 гривень).

Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, - тягнуть за собою накладення штрафу від восьми до п`ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (136-255 гривень).

За інформацієї джерел ЧЕТВЕРТОЇ ВЛАДИ у правоохоронних органах, такі незначні штрафи за зайняття проституцією сприяють розвитку мережі надання таких послуг.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте