Заберіть зі свого життя ці 10 непотрібних речей

Джерело
zafilizhankoyu.com

Видаліть зі свого життя ці 10 непотрібних речей і ви відчуєте прилив щастя і задоволення.

Не просто прочитай, а й спробуй!  Радить дописувач Вlog.i.ua.

1. Звільніться від потреби завжди доводити свою правоту.

Серед нас так багато тих, хто навіть під загрозою розриву прекрасних відносин, завдаючи біль і створюючи стрес, не може змиритися і прийняти іншу точку зору. Воно того не варте.

2. Відпустіть контроль.

Будьте готові відмовитися від необхідності постійно контролювати все, що відбувається з вами – ситуації, події, люди і т.д. Чи то рідні та близькі, колеги або незнайомці на вулиці — просто дозвольте їм бути такими, які вони є.

3. Відпустіть почуття провини.

Звільніться від потреби звинувачувати інших за те, чим ви володієте або не володієте, за те, що ви відчуваєте або не відчуваєте. Перестаньте розпорошувати свою енергію і візьміть повну відповідальність за своє життя.

4. Зупиніть негативну розмову з собою.

Як багато людей наносять шкоду собі, тільки тому що дозволяють негативним думкам і емоціям керувати їхнім життям. Не довіряйте всьому, що каже ваш логічний розсудливий розум. Ви кращі і здатні на більше, ніж вважаєте насправді.

5. Звільніться від постійної потреби скаржитися на безліч речей.

А також людей, ситуації, події, які роблять вас нещасними, сумними і пригніченими. Ніхто не може зробити вас нещасними, ніяка ситуація не може вас засмутити. Це не ситуація викликає у вас ті чи інші почуття.

6.Відмовтесь від критики.

Перестаньте критикувати людей, які інші ніж ви, і події, які не відповідають вашим очікуванням. Ми всі різні.

7. Звільніться від потреби справити враження на інших.

Перестаньте втілюватися і бути тим, ким ви не є насправді. Зніміть маску, прийміть і любіть своє справжнє Я.

8. Перестаньте чинити опір змінам.

Зміни – це нормально, вони необхідні нам, щоб рухатися з пункту А в пункт Б. Зміни допомагають змінювати і наше життя, і життя оточуючих на краще.

9. Не вішайте ярлики.

Перестаньте вішати ярлики на людей і події, про які ви не знаєте або просто не розумієте. І поступово відкривайте свою свідомість новому.

10. Відпустіть минуле.

Знаємо, це складно. Особливо, коли минуле подобається більше, ніж сьогодення і майбутнє трохи лякає. Але вам необхідно прийняти той факт, що цей момент - це все, що у вас є.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте