У Шотландії школярку згвалтували на другому поверсі рейсового автобуса

Автобуси в Глазго
Джерело
Фото: fbizinc / Flickr

У Глазго 14-річну школярку згвалтували двоє молодих людей в той час, як вона їхала на другому поверсі рейсового автобуса. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на Scotsman.com.

Інцидент стався ще 22 березня після 22:30 вечора, проте поліція повідомила про нього пресі лише через тиждень, пише BBC News.

Дві подруги сіли на нижній поверх в міському автобусі. Потім одна з них піднялася на другий поверх, де їхали двоє молодих людей, на вигляд 18-20 років.

Дівчина заговорила з цими потенційними злочинцями, які вели себе зухвало і лаялися. Потім обидва вони, за даними поліції, напали на неї і згвалтували її.

За дівчину заступилася її подруга, яка піднялася за нею наверх і покликала інших пасажирів з нижнього поверху. На допомогу піднялися двоє чоловіків і одна жінка.

Разом з пасажирами-захисниками і подругою дівчина покинула автобус, а молоді люди продовжили поїздку. Потім, діставшись на іншому автобусі додому, постраждала школярка звернулися в поліцію.

Чому дівчата, інші пасажири і водій відразу не викликали поліцію, не повідомляється. В цей час співробітники правоохоронних органів розшукують підозрюваних та інших свідків злочину.

ТАКОЖ ДИВІТЬСЯ:

На Здолбунівщині підліток зґвалтував 85-річну жінку

Психолог педофіла вбила себе, коли він знову зґвалтував дитину

На Волині юнак зґвалтував 10-річну сестру

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте