Журналістів шокували маєтки голови Рівненської ОДА Василя Берташа: розслідування в телепрограмі «Хто тут живе?»

Цього разу фігурант програми журналістських розслідувань  «Хто тут живе?» на телеканалі «ЗІК» – голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ. Журналістів шокували маєтки цього чиновника і те, як він їх отримав.

Впродовж кількох тижнів колектив програми журналістських розслідувань «Хто тут живе?» намагався домовитися про інтерв‘ю з головою Рівненської ОДА Василем Берташем. Його особистий номер телефону не відповідав, писав zik.ua.

А прес-секретар рівненського керманича Юлія Гуменюк на прохання журналістів відреагувала так: «Ми в прес-службі з колегами розглянули вашу пропозицію, подивилися ваші передачі. Дуже-дуже хотіли би взяти участь у вашому проекті, але, на жаль, ваш формат нам не підходить, тому я Василю Михайловичу навіть не озвучувала цю пропозицію».

– А що означає «наш формат Вам не підходить»?

– Ну ось такий формат, як ви показуєте в передачі, на жаль, нам не підходить. Ми завжди відкриті для всіх, ще жодному ЗМІ не відмовили. Можете запитати у наших місцевих журналістів, я знаю, що ви з ними контактуєте. Але так склалося…

На офіційний запит телеканалу ZIK з проханнями надати інтерв’ю, а також декларації про доходи та витрати губернатора відповідь не надійшла досі.

Із якими ще труднощами довелося зіштовхнутися знімальній групі проекту «Хто тут живе?» під час підготовки програми про рівненського губернатора, дивіться у програмі, опублікованій на ziktv.com.ua.

Також ви дізнаєтеся про те, на кого зареєстрована вишукана колекція іномарок та мотоциклів високопосадовця, кому насправді належать мисливські господарства та чи сприяє посада батька родинному бізнесу.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

11 червня 2020 в 22:29
0
коментарі зі старого сайту
Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

11 червня 2020 в 22:30
0
коментарі зі старого сайту 2
Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

11 червня 2020 в 22:30
0
коментарі зі старого сайту 3