Як люстрували екс-мера, кандидата в заступники голови Рівненської ОДА: відео без коментарів

Екс-мер Острога Тарас Пустовіт стане заступником голови Рівненської ОДА
Джерело
«Четверта влада»

12 березня під час засідання рівненського люстраційного комітету голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок представив Люстраційному комітету Рівненської області ще двох кандидатів на посади своїх заступників.

На посаду заступника, який відповідатиме в області за будівельну галузь, житлово-комунальне господарство та промисловість голова ОДА представив екс-міського голову Острога (обирався двічі на цю посаду) Тараса Пустовіта. 

– Має три вищі освіти: інженерну, економічну, з державного управління, – коротко розповів про кандидата Сергій Рибачок.

– Один з перших в області ввів процедуру продажу земельних ділянок через аукціон. Комунальне майно Острога за час керування Тараса Пустовіта також продавалося з аукціонів.

– Я кадровий військовий, маю військове звання полковник, – розповідає про себе Тарас Пустовіт. – Маю аптечний бізнес, будинок в Острозі, у дружини та доньки є по автомобілю, а на тещу зареєстрований бус. У 2004 році вступив у ВО «Батьківщину». 

Тарас Пустовіт пообіцяв відкрити усю тендерну документацію попередніх і наступних років, зламати, з допомогою громадськості, усі корупційні схеми. Каже, що підтримує ідею того, що облдержадміністрації взагалі не повинні існувати. Замість них мають бути створені виконкоми обласних рад.

Як відбувалося представлення Тараса Пустовіта – у відео без коментарів.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте