Неподалік Рівного вбили Сашка Білого

Олександр Музичко
Джерело
«Четверта влада»

Інформацію про вбивство керівника Правого сектору по західній Україні Олександра Музичка (Сашка Білого) розповів мешканець села Бармаки.

Він розповідає, що близько 12 ночі невідомі зайшли у кафе «Карасі», які приїхали на  трьох мікроавтобусах «Фольцваген» – двох чорних та одномі білому. Далі вони вивели усіх відвідувачів, у тому числі Олександра Музичка. На нього одягнули наручники, побили його та двох охоронців. Згодом люди почули дві автоматні черги.

На місці події працює слідчо-оперативна група. За чутками людей, що працюють на місці події, спрацювала диверсійна група з Російської Федерації, повідомляє портал «ЧаРівне.інфо».

За словами свідків, знайдено лише одне тіло. За неперевіреної інформацією, тіло належить саме Сашку Білому. Розстрілювали одразу за кафе. Самі ж правоохоронці жодних підтверджень чи спростувань не надають.

За попередньою інформацією активістів Автомайдану, серед викрадених – начальник міського центру зайнятості Володимир Даценко та ще 5 відвідувачів кафе. 

Деякі відвідувачі закладу й далі продовжують святкувати у бесідках. За їх словами спочатку невідомі вкилючили світло, а потім вони чули лише вибухи петард.

Нагадаємо, 13 березня координатор «Правого сектора» на Західній Україні Олександр Музичко написав на своїй сторінці у соціальній мережі розмістив запис про те, що «керівництво генпрокуратури і МВС України прийняли рішення про моє фізичне знищення».

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте

Profile picture for user golovred

Володимир Торбіч

25 березня 2020 в 16:43
0
1