У Рівному обікрали обласну міліцію на сотні тисяч доларів

Ілюстраційне фото
Джерело
«Четверта влада»

Вчора вночі, 26 листопада, невідомі особи проникнули з двору в адміністративне приміщення УМВС України в Рівненській області, що по вулиці Хвильового 2, та зі службового кабінету слідчого слідчого управління вчинили крадіжку речей, кількість та належність яких наразі встановлюється створеною слідчою групою.

Повідомляє СЗГ УМВС.

Встановили, що з кабінету слідчого слідчого управління зникли понад 130 кілограмів каміння, зовні схожого на бурштин-сирець, а також купюри номіналом по сто одиниць, на загальну суму вісімдесят тисяч, зовні схожі на долари США.

«За інформацією бурштинокопачів, кілограм бурштину-сирцю коштує в середньому 2 тисячі доларів», – зазначають на сайті «ЧаРівне».

Відомості за вказаним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка чужого майна, поєднана з проникненням у приміщення), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наразі в управлінні в Рівненській області працює комісія МВС, яка встановлює всі факти та обставини за результатами якої будуть прийняті відповідні рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ: Стали відомі подробиці резонансної крадіжки у рівненській міліції

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте