Майбутні рівненські патрульні розпочали навчання

Майбутні полісмени вже сіли за парти
Джерело
Усі фото ГУНП в Рівненській області

Майбутні рівненські поліцейські сьогодні розпочали навчання. Впродовж наступних двох місяців 214 осіб опановуватимуть ази поліцейського патрулювання.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.

Як повідомила координаторка навчального процесу патрульної поліції Анастасія Чорна, 34 дівчини та 180 молодих чоловіків, які пройшли всі п’ять етапів ретельного конкурсного відбору, вивчатимуть упродовж восьми тижнів 25 дисциплін.

Досвідчені тренери, яких теж відбирали на конкурсній основі, викладатимуть адміністративну діяльність, оформлення ДТП, первинну медичну допомогу, тактичну та вогневу підготовки тощо.

Координаторка навчального процесу патрульної поліції Анастасія Чорна

– Після закінчення навчання усі складатимуть іспити, – каже Анастасія Чорна. – За їх результатами прийматиметься рішення про службу в лавах патрульної поліції.

Сьогодні майбутніх полісменів вітали на плацу Рівненського вищого професійного училища департаменту поліції охорони

21-річна жителька Дубного Олександра розповідає, що ранок цього дня нічим не відрізнявся від інших. Але, коли вона переступила поріг контрольно-пропускного пункту навчального закладу, вишикувалася разом із іншими кандидатами у патрульну службу поліції струнко під гімн України, відчула хвилювання.

Олександра каже, що найважче для неї було пройти останню співбесіду

– Тоді я зрозуміла, що сьогодні це дійсно дуже важливий крок у моєму житті, – говорить Олександра. –найважчим етапом для мене була остання співбесіда, де треба було за короткий проміжок часу повністю розкритися. Тепер можу сказати, що роботи та труднощів не боюся, але хвилююся, чи впораюся з усіма обов’язками.

26-річний рівнянин Андрій завдань не боїться, адже мав досвід спілкування із кримінальним контингентом, бо працював раніше у виправній колонії.

Андрій хоче змінити суспільство на краще тому і пішов до поліції

– Пішов до поліції, бо хотів спробувати свої сили та допомогти змінити суспільство на краще. Тож докладу усіх зусиль, аби не підвести віру людей та реформу в цілому, – каже Андрій.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте