У Рівному невідомі організували підпал на подвір'ї народного депутата

Юрій Вознюк припускає, що це могли зробити вороги
Джерело
Фото з його сторінки у Facebook

На подвір'ї нардепа від «Народного фронту» Юрія Вознюка у Рівному сьогодні вночі пролунав вибух. Як наслідок за лічені хвилини згоріла альтанка. Ніхто не постраждав. Нардеп припускає, що підпал організували вороги.

Про це він розповів журналістці «Четвертої влади». 

Раніше на своїй сторінці у Facebook він повідомив, що о 2:25 у нього на подвір'ї пролунав потужний вибух:

«Вщент згоріла альтанка. Ніяких горючих речовин там не було», – пише нардеп. – «Вороги не сплять... Розумію, що знайти зловмисника шанси примарні, але дуже хочеться це зробити. А головне, зрозуміти мотиви». 

Як нам розповів нардеп, швидше за все, невідомі облили спочатку альтанку бензином, а потім підпалили. Тому вона згоріла так швидко. 

Він повідомив, що у нього поки нема припущень хто саме це міг зробити і з яких мотивів. Каже, що рано поки робити висновки.

За інформацією поліції, вогнем знищено покрівлю будівлі для відпочинку та дерев’яний паркан поблизу неї. На момент пожежі в оселі перебувало подружжя і малолітня дитина. Ніхто з мешканців не постраждав.

За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини події та осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

Як відомо, у Рівному не вперше відбувається подібне: невідомі підпалюють автівки громадських автивістів та журналістів. А у подвір'я будинків політиків, силовиків та, зокрема, екс-регіоналів, кидають вибухові пристрої.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте