«ТойЩоЗабрехався»: депутат Рівнеради викрив свою участь у скандальній фірмі

Депутат Рівнеради Василь Немеш визнав свій зв'язок з ЖБК «Рівбуд», хоча раніше, через суд, усіляко намагався це заперечити
Джерело
Рівне 1

Сьогодні, 29 грудня, під час сесії Рівнеради депутат Радикальної партії Ляшка Василь Немеш публічно визнав свою відповідальність за будівництво у Рівному фірми, засновником якої є кооператив «Рівбуд». Раніше цей зв`язок він усіляко заперечував і навіть подав позов на журналістів за оприлюднення подібної інформації.

А почалося все з того, що один з мешканців будинку на Струтинській-13А виступив на сесії зі скаргою на Василя Немеша і його будівництво, яке відбувається поруч.

 – Нещодавно здали на Струтинській невеличкий 4-поверховий будинок, – розповідає один з його мешканців Олександр Ясковець. – Згідно документів, поруч мав вирости такий же малоповерховий будинок. Сьогодні до нашого 4-поверхового будинку добудовано 11-поверхову будівлю, яка не має дозвільних документів.

[Начальник ДАБІ в Рівненській області ] Ігор Мічуда повідомляв громадськість, що в них відсутня декларація на будівельні роботи, проте будівництво не зупиняється. Йде три судові процеси: один про знесення будівлі, два – про видачу дозвільної документації. Газ нам не підводять через те що поруч ці 11 поверхів, опалюємося електрообігрівачами. Неодноразово ми зустрічалися з Василем Немешем, який приходив до нас, обіцяв замінити котли, проте нічого не зробив, – каже чоловік.

Як з’ясував портал Чарівне.Інфо, генпідрядником будівництва на Струтинської, 13 Б, про яке і йшла мова на сесії, є ТОВ «Агротехноекобуд».

За даними аналітичної платформи YouControl, серед засновників фірми –  ЖБК «Рівбуд» та колективне підприємство «Озон». Василь Немеш раніше був одним із засновників «Рівбуду», проте до сьогодні усіляко «відхрещувався» від участі в керівництві фірмою. Сьогодні він себе викрив.

– Оці люди, що прийшли сьогодні, хотіли мене дискредитувати, – на підвищених тонах у мікрофон каже Василь Немеш. – Це проплачено..., щоб мене збити! Ніколи вам не получиться! Я той будинок добудую, люди вселяться.

Нагадуємо, Василь Немеш хоче спростування інформації та 50 тисяч гривень компенсації моральної шкоди від редакції «Четвертої влади» через інформацію про його зв'язок з ЖБК «Рівбуд». Ця фірма, в обхід закону, ледь не отримала безкоштовно більше трьох гектарів землі у Рівному.

Нещодавно Василь Немеш програв суд іншим журналістам.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте