Обшук у Гранітного: що СБУшники знайшли у керівника рівненського УНСО (ФОТО)

Ярослава Гранітного підозрюють у сепаратизмі. Сьогодні йому обирають міру запобіжного засобу
Джерело
«Четверта влада»

Бойові набої і муляж гранати знайшли співробітники СБУ вчора ввечері в автомобілі керівника Рівненської УНСО Ярослава Гранітного. 

Про це повідомляє журналіст «Четвертої влади» Дмитро Бондар. 

Обшук проводили вчора. Сьогодні ж стало відомо, що Гранітному оголосили підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 110 ККУ (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Сьогодні пройде судове засідання, де Гранітному обиратимуть міру запобіжного заходу.

Детальніше дізнатися про результати обшуку з офіційних джерел нам не вдалося, адже прес-секретарка УСБУ у Рівненській області Інна Іллючок перебуває у відрядженні. Крім неї коментувати роботу обласного управління ніхто не може. Публікуємо фото з обшуку.

Нагадаємо, киянина Юрія Клейноса, який керував другим мітингом під стінами Рівненської ОДА, арештували через посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Сьогодні голова Служби безпеки України Василь Грицак розповів, що організацією масових акцій із закликами створити «Рівненську народну республіку» займалися російські спецслужби, «Комітет порятунку України» Миколи Азарова та лідер партії «Наждак».

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте