Чому сусіди мера «ховають очі» через незаконний шлагбаум (ВІДЕО)

Невідомо чи штраф за незаконне обмеження руху також поділили між всіма сусідами

Два тижні тому журналісти і патрульні зупинили встановлення шлагбауму на в`їзді до кварталу, де проживає мер Рівного, екс-депутати, правоохоронці, бізнесмени та інші. Шлагбаум, біля якого згодом мала з`явитися будка з охоронцем, встановлювали протиправно.

На місці робочий тоді сказав: «А тут же мер їздить Хомко туди-сюди, що він не знає чого перекривають йому дорогу?». Раніше почути відповідь міського голови Рівного Володимира Хомка не вдалося – запитали сьогодні. 

Володимир Хомко знав про встановлення шлагбауму і каже, що попереджав сусідів, аби не встановлювали, мовляв, за лічені хвилини прийдуть журналісти. Мер каже, сусіди не вірили, а журналісти ніби почули його слова і прийшли.

Зі слів Володимира Хомка, сусіди скинулися на шлагбаум  32 тисячі гривень.

Чи скидався мер і чому він нібито був проти – у відео. 

Нагадаємо, мешканці кварталу без узгодження з міською владою і поліцією спробували встановити шлагбаум на в`їзді до вулиці Пекарського з якої розпочинається квартал.

Коли на місце події приїхала патрульна поліція, розмову з поліцейськими мав нотаріус Володимир Плетньов – сусід міського голови. Він повідомив, що сам купив шлагбаум, а дозволи хотів отримати вже потім.

У результаті шлагбаум демонтували, а Плетньов отримав протокол про адмінправопорушення (ч.1 ст. 139 КУпАП) і постанову за частинами 2 і 3 ст. 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Виписали штраф – 510 гривень.

Зрештою у коментарях в соцмережах мешканці кварталу писали, що шлагбаум – спільна власність. Мер сьогодні це підтвердив.

Після слів мера тепер відомо, що сам Володимир Хомко, а також членкиня міськвиконкому Людмила Андріюк знали про те, що сусіди незаконно обмежуватимуть рух на вулиці.

Знали і не завадили протиправним діям. Адже відбулося все не раптово – до того, як з’явився шлагбаум там заливали фундамент.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте