Перед мажорним кварталом мера незаконно встановлюють «блок-пост». Викликали патрульних (ВІДЕО)

Наразі патрульні встановлюють ініціатора відгородження шлагбаумом вулиці, де проживає, зокрема, міський голова Рівного

На в`їзді на вулицю Пекарського, в район, де проживає міський голова Рівного Володимир Хомко, встановлюють шлагбаум. Без належного дозволу.

Про це повідомляє кореспондентка «Четвертої влади» Анна Калаур з місця події.

Оскільки робочі відмовились показати будь-які дозвільні документи, журналістка подзвонила в поліцію.

Робітники спочатку відмовлялися казати за чиєю вказівкою вони тут працюють та хто їх найняв. Але, зрештою, набрали когось по телефону і дали поспілкуватися з ним.

Чоловік назвався Михайлом, сказав, що мешканці кварталу всі разом захотіли шлагбаум. Що тут  буде працювати людина, будка (типу блок-поста  авт.). Все – нібито заради безпеки. Бо людям тут, каже, палили машини.

За словами рівненського патрульного Сергія Коханюка, дозвіл на проведення таких робіт має видавати міська рада і обов`язково погоджувати поліція. Наразі ж інформації про таке погодежння у патрульних немає. Тому шлагбаум планують демонтувати.

«Четверта влада» в 2015 році робила розслідування про те, хто живе в цьому кварталі:  Сусіди мера Рівного: хто живе в мажорному кварталі.

Подробиці з фото і відео – невдовзі на «Четвертій владі».

ДИВІТЬСЯ ВЕСЬ РЕПОРТАЖ: Як журналісти і патрульні зірвали встановлення «блок-посту» біля мажорного кварталу у Рівному (ВІДЕО)

Перша частина відео:

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте