Купівля квартири в Києві – послуги агентства нерухомості «Благовіст»

Якщо ви плануєте купувати квартиру в Києві, до цього процесу потрібно підходити з усвідомленням всієї відповідальності, яка на вас лягає. Бажано використовувати послуги надійного агентства нерухомості. «Благовіст» – спеціалізована компанія, яка працює на території столиці та пропонує свої ріелтерські послуги.

Критерії вибору житлової нерухомості

Ще до початку пошуку необхідно визначити, які чинники і критерії важливі. Серед них виділяють такі:

– новобудова або вторинний ринок;

– місце розташування;

– поверховість;

– площа квартири і кількість кімнат;

– наявність ремонту, меблів, техніки;

– наявність паркувального місця;

– інфраструктура району.

З цими побажаннями клієнт звертається до ріелтора, той підбирає по базі актуальні варіанти.

Деякі з них можна відразу подивитися, уклавши з спеціалізованим фахівцем договір. Якщо жодна із запропонованих квартир не влаштовує, починаються пошуки інших варіантів.

Як тільки в базі нерухомості з`являється новий об`єкт, агент відразу вам дзвонить, і ви разом вирушаєте на перегляд. Попит на хороші квартири в столиці є завжди, тому потрібно чітко розуміти, на що ви розраховуєте.

Обов`язково обговоріть з ріелтором бюджет і можливості його коректування в ту чи іншу сторону. Актуальні варіанти квартир, виставлених на продаж в Києві, доступні на сайті АН «Благовіст» – https://blagovist.ua/search/apartment/sale.

Якщо ви плануєте покупку квартири в новобудові, то теж можете співпрацювати з ріелтором.

Спеціаліст підкаже, які будівельні компанії користуються заслуженою довірою вкладників, а які забудовники обманюють клієнтів, зривають терміни будівництва.

Ця інформація важлива, якщо ви вкладаєте гроші в квартиру, що будується на початковому етапі цього процесу. Агент веде переговори із забудовником, пропонує найвигідніші варіанти.

Як почати співпрацю з агентством нерухомості

Щоб почати продуктивну співпрацю з агентством нерухомості «Благовіст», вивчіть інформацію на його сайті, зателефонуйте менеджерам, які дадуть відповідь на питання, що цікавлять. Постарайтеся чітко відповісти собі, що ви шукаєте, тоді і ріелтору буде простіше підібрати варіанти.

Оплата послуг такого фахівця здійснюється лише після укладення конкретної угоди.

Ви не платите за пошуки, тому посередник сам зацікавлений у співпраці. Ці витрати рентабельні і окупаються, фахівець повністю відпрацьовує свій заробіток.

Він веде переговори з власником нерухомості або забудовником, домагається вигідних умов угоди. Ви берете участь у цьому процесі лише побічно, можете займатися своїми повсякденними справами, поки ріелтор шукає нову квартиру. Обов`язково скористайтеся такою можливістю і станьте щасливими володарями житла в столиці. 

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте