Чи варто інвестувати гроші в нерухомість Кіпру?

Греція – це так звана «скарбниця» світового туризму. Щороку сюди приїжджають відпочивати з усіх куточків планети. Готелів на всіх не вистачає – особливо гостро дефіцит вільних номерів відчувається в розпал туристичного сезону, тоді бронювати потрібно наперед до приїзду. Гості країни змушені зупинятися в квартирах і приватних будинках. Одні люди роблять це з потреби, а інші за власним бажанням – в готелях зазвичай панує метушня, яка псує враження від спокійного відпочинку.

Найбільш прибутковими є об`єкти в туристичних центрах. До них належать такі курорти:

- Протарас;

- Айя-Напа;

- Пафос;

- Ларнака;

- Лімасол і інші центри туризму.

Найбільшим попитом користуються квартири, котеджі, таунхауси і вілли. Квартири коштують від 3 990 євро за 1 квадратний метр. Важливо розуміти, що ця ціна вказана для квартир, що знаходяться не в найбільш престижних районах. Апартаменти в центральній частині великих міст або ті, які знаходяться біля берегової лінії, коштують набагато вище. Покупка такого об`єкта - це вигідні інвестиції в нерухомість Кіпру. Не менш прибутковим вкладенням буде покупка таунхауса або котеджу.

Не варто забувати про те, що мова йде про офшорну зону, тому ринок цього острова привертає бізнесменів з усього світу. Високим попитом користуються земельні ділянки, які можна використовувати під житлове будівництво або комерційну забудову. Вартість даних об`єктів складає від 5 000 євро за 1 квадратний метр.

Про можливі складнощі

Угоди даної категорії пов`язані з певними проблемами - це ж стосується і цього острова. Найбільш часто виникають такі труднощі:

- клієнт отримує неактуальну інформацію про ситуацію на ринку;

- проблеми з законом через сумнівну історії об`єкта;

- затримки при оформленні документів;

- покупка нерухомості за завищеною ціною;

- надання неправильної інформації про характеристики конкретного об`єкта.

Нічого з перерахованого вище вас не торкнеться, якщо ви звернетеся за допомогою в компанію Grekodom Development. Ця компанія надає консультаційну підтримку і здійснює юридичний супровід на всіх етапах. Клієнтам також надається можливість замовити послуги з облаштування придбаного об`єкта, наприклад, розробку концепції ландшафтного дизайну або проведення ремонту. Це надійний партнер з 10-річною історією на ринку і надійною репутацією, що пропонує покупцям весь ряд необхідних послуг.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте