На якому телеканалі краще розміщувати рекламу: «1+1»

Джерело
media.adv-sonata.com

Телевізор взяв на себе роль сімейного вогнища, дозволяючи мільярдам людей по всьому світу цікаво проводити вечори і вихідні дні, зібравшись в тісному колі перед мерехтливим екраном. Кожен з українських телеглядачів в середньому проводить за переглядом телевізійних передач до чотирьох годин.

Само по собі це є прямою вказівкою на перспективність даного рекламного каналу для більшості просувають. Завдяки телерекламі збільшується впізнаваність бренду, зростають продажі конкретних продуктів.

На жаль, і це відзначають усі учасники рекламного процесу, у частині телеглядачів виробилося негативне ставлення до рекламних пауз, переривають трансляцію. Це неминуче зло далеко не всіма переноситься спокійно і з розумінням.

Частина суспільства мало цікавить, що створення цікавих передач вимагає від телеканалів серйозних інвестицій, які повинні якось окупатися, і основним джерелом засобів є плата за показ рекламних роликів. Люди просто перемикають канал або йдуть з кімнати. Як рекламодавцю привернути увагу до своєї інформації?

Рекомендації по ефективному просуванню на ТБ

1. Потрібно замовляти рекламу на телеканалах, що користуються любов'ю телеглядачів. Наприклад, зразковий український телеканал «1 + 1» концентрує величезну аудиторію, в складі якої всі вікові групи.

Цей канал, по визнанню численних глядачів, є носієм «знака якості», що підтверджується високим рейтингом, численними призами та нагородами. Одна цікава програма змінює іншу, і за їх переглядом можна провести цілий вечір. Зрозуміло, що реклама на 1 + 1 справить максимальний ефект.

2. Ролик повинен бути яскравим, вражаючим і живим. Визначальне значення має зрозумілий сценарій. Втомленою аудиторії навряд чи буде цікаво розбиратися в заплутаній сюжеті. Тут більш доречний просту мову образів і понять, яскрава презентація позитивних якостей продукту і заклик до дії.

3. Кращі ролики - це ті, які розповідають якусь історію. Не потрібно закликати купити все і відразу. Краще показати сюжет про один продукт, обігравши його використання в повсякденному житті.

4. Слід вибирати гарний час показу телевізійної реклами http://media.adv-sonata.com, правильну передачу і потрібний формат. Наприклад, футбольні вболівальники або фанати Євробачення будуть безмірно вдячні спонсору, яка оплатила трансляцію прямого ефіру. Товари для дому краще просувати під час показу телесеріалів, продукти для дачників доречно пропонувати в ефірі спеціалізованих програм для садівників.

5. Прагніть створити шедевр, який з першого показу глядачі розберуть на крилаті вирази. «Ай, молодець!», «А ти налий і відійди» у всіх на слуху, і глядачі із захопленням зустрічають нові 30-секундні «серії» за участю улюблених рекламних персонажів.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте