Як обрати якісний принтер – рекомендації для корисних покупок

Ви вже остаточно визначились, що покупка принтера є необхідністю, а тому перед вами виникло закономірне питання – який принтер обрати? Щоб покупка була дійсно корисною, треба відштовхуватись від технічних задач і вимог, які ви бажаєте вирішити за допомогою пристрою.

Якщо друк планується проводити час від часу і невеликими об`ємами, тоді раціональним буде використовування моделі середнього або низького цінового діапазону. При обсягах роботи, що становлять більше десяти сторінок у день, кращим вибором стане більш дорогий струменевий пристрій. Бюджетні принтери мають невеликий ресурс, а тому можуть не витримати підвищене навантаження та вийти з ладу раніше свого експлуатаційного терміну. Про це слід пам`ятати,щоб уникнути марних покупок та сутичок з виробниками.

Переважним моментом у виборі принтера стане не ціна або зовнішній вигляд, а наявність, якість та вартість витратних матеріалів. Краще знайти місце, де продають пристрій та додаткові елементи до нього водночас. Такі послуги надають на сайті Lucky-Print.Com.Ua, що спеціалізується на техніці для друку. Бо інакше ви можете стати щасливим власником принтеру… до якого нема відповідних картриджів.

Параметри вибору

Найбільш популярними типами є струменеві та лазерні принтери.

– Лазерні прості у використанні та мають великий запас картриджів. Гарний варіант для великих офісів, де відбувається постійний друк у масштабних обсягах. Орієнтовані на великий тираж монохромної документації.

– Струменеві – універсальний та доступний варіант. Значно зекономити дозволить встановлена система безперервної подачі чорнил. Вартість печаті з СБПЧ виходить дешевше, ніж на лазерному принтері.

Колір друку

Існують два різновиди у аспекті відтінків: кольорові принтери та ті, що підтримують тільки монохромний роздрук. Але в сучасному кольоровому світі ви навряд чи будете друкувати виключно чорно-білі документи. Навіть для підготовки звіту потрібна кольорова діаграма або інші ілюстрації. Якщо вам потрібен друк якісних фотографій, то віддати перевагу варто струменевому пристрою, який зможе вірно передати відтінки та зберегти реалістичність зображення.

Також зверніть увагу на те, який тип і формат паперу підтримується, чи є функція автономного двостороннього друку, та перевірте наявність пристрою для читання карт пам`яті.
Високою якістю відрізняються пристрої Epson, Canon, та Hewlett-Packard (HP), які є провідними виробниками принтерів.

Сподіваємось, тепер ви з легкістю зможете обрати саме ту модель, що вам потрібна.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте