Вибір та придбання розкладного столу в інтернет-магазині

Розкладний стіл – найкращій варіант для невеликого помешкання. Такі конструкції випускаються багатьма виробниками сучасних корпусних меблів. Великій їх вибір є у спеціалізованих інтернет-магазинах. Тут представлена продукція, вироблена з натуральної деревини, ДСП, МДФ. Вартість товару залежить від матеріалів, з яких вона зроблена.

Критерії підбору продукції

Спочатку треба визначитися, для чого вам потрібен стіл. Якщо ви шукаєте модель для столової зони, то треба віддавати перевагу обіднім моделям. Вони легко складаються, змінюючи форму та розмір. Такі варіанти ідеальні для маленьких квартир, де великий стіл дістають лише перед святами, коли господарі чекають на гостей.

Бажано підбирати моделі зі стільницею з МДФ. Цей матеріал виготовляється на основі пилу та щепок з деревини. Вони пресуються, зверху готовий лист покривається фарбою або спеціальною плівкою. Зовні він нагадує справжнє дерево. За формою стіл може бути прямокутним, круглим чи овальним. Його можна розширити за допомогою спеціальних вставок в середину конструкції. Відтінок меблів теж залежить від уподобань замовника. Підбирайте ту продукцію, яка добре впишеться в інтер`єр.

Зверніть увагу на продукцію, яка представлена в каталозі amf.com.ua/stoly/raskladnye/. Замовляючи такі товари в інтернет-магазині, ви отримуєте багато переваг, серед яких:

1. низькі ціни на більшість товарів;

2. величезний вибір в каталозі;

3. вигідні умови доставки;

4. багато варіантів оплати;

5. кваліфікована консультаційна допомога з боку менеджерів магазину.

Столи поставляються в розібраному вигляді разом з докладною інструкцією, тому проблем зі зборкою виникнути не повинно. Якщо вам щось незрозуміло, завжди можна зателефонувати представникам магазину та отримати консультацію. Така інформаційна підтримка надається до замовлення та після продажу. На всю продукцію поширюється гарантія якості від виробника.

Особливості експлуатації

Щоб обідній або журнальний стіл служив вам довго, треба за ним наглядати. Не варто використовувати звичайну воду, щоб протирати пил. Краще придбати спеціальні засоби для нагляду за такими поверхнями. Вони мають антистатичний ефект, тому пил не буде накопичуватись на поверхні.

Розкладний механізм надійний, ви можете часто розкладувати стіл, він залишиться в справному вигляді. Якщо відповідально підійти до придбання, ви залишитесь задоволені співпрацею з інтернет-магазином.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте