Квартира в ЖК «Жемчужина – гідне вирішення житлової проблеми

Джерело
gemchuginy.od.ua

Придбати житло на чорноморському узбережжі – це мрія багатьох українців та жителів ближнього зарубіжжя.

Одеса приваблює потенційних новоселів своїм неповторним колоритом, живописними пейзажами, чудовим теплим кліматом, розвиненою інфраструктурною системою.

Сьогодні власником комфортабельної квартири в спальному районі міста може придбати кожен бажаючий, так як будівельна компанія Kadorr Group уже не перший рік займається зведенням унікальних житлових комплексів, які одержали романтичну назву «Жемчужина».

ЖК «Жемчужина» – кращий варіант для вибору квартири

Архітектурні об`єкти є чудовим поєднанням високої якості виконаних будівельних робіт, впровадження сучасних дизайнерських технологій та доступної вартості. Кожен потенційний покупець зможе вибрати собі варіант квартири, яка відповідає його потребам, естетичним перевагам та матеріальним можливостям.

В житлових комплексах "Жемчужина" (Кадор) є компактні однокімнатні приміщення з підвищеним рівнем комфортності, а також трикімнатні апартаменти з достатньою кількістю простору для організації побутових умов.

Будівельна компанія Кадор Групп уже давно працює на споживчому ринку, тому вона зуміла завоювати відмінну репутацію і довіру в клієнтів. В створеному нею житловому просторі знаходиться багато щасливих сімей.

Для зведення будинків використовуються лише якісні і безпечні для здоров`я людей матеріали, які доставляються лише перевіреними вітчизняними і закордонними виробниками.

В процесі виконання монтажних робіт витримуються всі виробничі технології, які визначені правилами цивільного будівництва.

Процес зведення будинків контролюється на кожному етапі, тому майбутні новосели отримують якісне і абсолютно безпечне житло, яке розраховане на довгу експлуатацію. Кожен житловий комплекс підключається до комунальних систем, які гарантують комфортне і зручне проживання.

Чим приваблює ЖК «Жемчужина 31»

Житловий комплекс "31 Жемчужина" ідеально доповнює архітектурний ансамбль, зведений компанією Kadorr Group. Він складається з елітних будинків, які є справжніми перлинами Одеси.

Основою дизайну зовнішньої частини ЖК став уже традиційний для будівельної фірми стиль. Проект 31 Жемчужини передбачає двохсекціонний багатоквартирний будинок, який нараховує 12 поверхів. Мешканці кожного житлового приміщення мають можливість милуватись прекрасними краєвидами міста.

В процесі зведення будинку використовується технологія монолітно-каркасного будівництва.

Основний матеріал для створення стінових конструкцій – газобетон. Такий матеріал забезпечує високий рівень тепло збереження.

Товщина зовнішніх стін складає 30 см, а міжквартирних і міжкімнатних відповідно 20 і 10 сантиметрів.

Житло здається в експлуатацію з підлоговою стяжкою. Це дає можливість майбутнім новоселам вибрати матеріал для обладнання підлоги, який відповідає їхнім потребам і естетичним перевагам.

Житловий комплекс знаходиться в тихому і зручному мікрорайоні Одеси. Його незаперечною перевагою є безпосередня близькість до моря. Не можна не помітити широко розвинуту інфраструктуру прилеглої території. Жителі новобудов мають можливість користуватись сучасним просторим паркінгом, дитячим майданчиком, місцями для відпочинку. В районі працює ціла мережа торгівельних закладів, лікарень, аптек і розважальних закладів.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте