Платіжні картки від УкрСиббанку – зручність щоденних покупок

Платіжні картки поступово замінюють паперові гроші. Використовувати їх зручно. Ви можете розраховуватися карткою в звичайних магазинах, супермаркетах, роблячи придбання у інтернеті. При необхідності завжди можна зняти готівку у банкоматі.

Види банківських карт

УкрСиббанк пропонує декілька різновидів платіжних карт:

1. соціальна;

2. пенсійна;

3. заробітна;

4. кредитна з пільговим періодом погашення зобов`язань.

Для банківських клієнтів є велика перевага в тому, що звичайну платіжну картку можна використовувати, як кредитну. Якщо на картці позитивний баланс вона є дебетовою. Якщо власних коштів не вистачає на якісь покупки, можна використовувати кредитний ліміт.

Зазвичай погасити зобов`язання перед банком без нарахування додаткових відсотків можна протягом 30-55 днів, залежно від умов договору з клієнтом. Тобто ви можете використовувати кредитні кошти і не платити нічого додатково. Це дуже зручно, якщо ви зможете розумно побудувати графік обов`язкових платежів.

Заробітні картки відкриваються роботодавцем, видаються працівникам компанії. Коли підходить термін дії картки, її треба віддати у відділ кадрів, там вам дають нову.

Зручні платіжні картки від УкрСиббанку можна перевести в готівку у будь-якому банкоматі. Ними ви можете розраховуватись під час здійснення покупок закордоном. Треба лише завчасно зняти деякі ліміти. Для цього треба зателефонувати в банк, проконсультуватися з менеджером, пояснивши йому суть проблеми.

Ще одна велика перевага такої співпраці в тому, що при зачисленні коштів на карту, при їх знятті в банкоматі не платиться додаткова комісія. Обов`язково ознайомтеся з правилами використання власного рахунку під час підписання договору співпраці з банком. В цьому документі є всі умови, права та зобов`язання сторін.

Як отримати картку

Щоб отримати власну картку, відкрити рахунок, не треба довго чекати. Ці процеси проходять за декілька хвилин.

Особисті карти випускаються трохи довше. Їх друкують на замовлення. Вам треба прийти у відділення банку, розповісти спеціалісту, навіщо відкриваєте рахунок. Він запропонує декілька варіантів співпраці.

УкрСиббанк поступово впроваджує пакетні пропозиції, в рамках яких ви можете використовувати стандартні банківські послуги, а також можливості страхування. Про такі тарифи треба докладно дізнатися к представника банку, щоб отримати ще більше вигідних переваг.

Якщо знайшли помилку - виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Прокоментуйте